Fotografie rară! Andra a pozat în costum de baie

De Unica.ro, pe

La 35 de ani, Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Are o carieră impresionantă, o familie frumoasă și o căsnicie în lumina reflectoarelor, prin prisma meseriei sale, dar și a soțului ei, prezentatorul TV Cătălin Măruță (44 ani).

Deși este de ani de zile în atenția publicului, Andra s-a ținut departe de scandaluri sau apariții provocatoare, preferând să se concentreze pe partea artistică.

Până de curând, artista nu pozase niciodată în costum de baie și declara că este o ipostază prea intimă pentru a se afișa așa. „În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a spus Andra.

Citește și – Codin Maticiuc, despre începutul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Tot repeta asta”

Citește și – Raluca Bădulescu iubește din nou, la două luni de la despărțirea de Florin Stamin

Citește și – Marius Elisei și Oana Roman, probleme în paradis? „Încă mai avem putere să zâmbim”

Citește și – CRBL și familia au revenit în România. „Nu-mi văd capul de treabă. Suntem contracronometru!”

Totuși, după ani și ani în care s-a afișat mereu îmbrăcată în vacanțele de la malul mării, Andra a decis că este timpul și pentru o fotografie un pic mai sexy.

Aflată la piscină, artista s-a pozat într-un costum de baie animal print, cu ochelari de soare și un zâmbet larg pe față. Vezi imaginea în galeria foto de mai sus!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter