La 60 de ani, Sharon Stone își dezvăluie secretele frumuseții

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 30 aprilie 2018, 13:51
Sharon Stone a împlinit luna trecută 60 de ani și nu putem trece cu vederea cât de bine arată actrița la această vârstă. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele și micile trucuri la care a apelat pentru a-și conserva frumusețea și tinerețea cât mai mult timp.

Au trecut 26 de ani de când Sharon Stone făcea furori cu rolul său din filmul Instinct primar, însă imaginea sa și celebra postură vor deveni, fără îndoială, nemuritoare. Actrița, care continuă să fie un sex simbol, deși susține că o amuză complimentul, a pozat pentru coperta revistei Stellar și, totodată, a dezvăluit rețeta siluetei sale: „Nu sunt deloc sedentară și nu suport celulita. Îmi place să-mi pot folosi corpul în meseria mea. Beau rar alcool, în schimb beau chiar şi 20 de căni de ceaiuri din plante pe zi.” – mărturisește Sharon care susține, totodată, că nu-și poate refuza pofta de ciocolată neagră.

Sharon Stone secrete de frumusete

De asemenea, actrița face Yoga, Pillates, dans şi înot.  Ritualul său de frumusețe este furat de la mama sa și adoptat la timpurile actuale. Sharon folosește cremă hidratantă de faţă de 2 ori pe zi, iar trucul său pentru a-și fixa make-up-ul pe ten este o baie fierbinte imediat ce a terminat de aplicat machiajul.

Sharon Stone dieta sport silueta

Citește și – Pamela Gidley, actrița din “Twin Peaks”, a murit la 52 de ani

Citește și – Lavinia Petrea, detalii exclusive despre sarcină

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter