Sharon Stone a pierdut 9 sarcini. „Nu este puțin lucru, nici fizic, nici psihic”

De Adelina Duinea, pe

Sharon Stone (64 de ani) a dezvăluit recent că, în trecut, a suferit mai multe pierderi de sarcină. Din acest motiv, actrița susține eforturile prin care femeilor aflate în situații similare li se pot asigura resurse mai bune pentru a depăși aceste perioade dificile.

Sharon Stone a pierdut 9 sarcini. „Nu este puțin lucru, nici fizic, nici psihic”

„Ca femei, nu avem o platformă prin intermediul căreia să discutăm profunzimile acestei pierderi. Eu am pierdut 9 sarcini. Nu este puțin lucru, nici fizic, nici psihic, dar suntem convinse că este ceva ce trebuie să îndurăm singure, în secret, un eșec, în loc să primim compasiunea, empatia și vindecarea de care avem atâta nevoie”, a scris actrița pe Instagram, în secțiunea de comentarii a unei postări despre pierderile de sarcină ale dansatoarei Peta Murgatroyd.

Sharon a concluzionat atrăgând atenția asupra faptului că sănătatea și bună starea femeilor este „lăsată în grija ideologiei masculine”, notând că aceasta „a devenit îndoielnică în cel mai bun caz, ignorantă cu siguranță și violent de opresivă în eforturile sale”.

În trecut, actrița a vorbit deschis despre dificultățile sale de a concepe din cauza endometriozei, precum și din cauza unei boli autoimune de care suferă.

Endometrioza este o boală cronică ce poate provoca dureri severe, în special în timpul menstruației. Totodată, sunt cazuri în care endometrioza duce la probleme de fertilitate. Afecțiunea se caracterizează prin prezența țesutului endometrial, care căptușește uterul pe interior și sângerează la fiecare menstruație, în afara cavității uterine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să-și schimbe numele pentru a nu mai avea nicio legătură cu miliardarul

Citește și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Citește și: Fiica lui Paul Walker a vorbit despre experiența ei cu avortul după ce Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite a anulat acest drept al femeilor

Sharon are trei fii adoptați, Roan Bronstein (22 de ani), din fostul mariaj cu jurnalistul Phil Bronstein (71 de ani), și pe Laird Stone (17 ani) și Quinn Stone (16 ani), adoptați pe cont propriu.

În 2017, Sharon dezvăluia că are o afecțiune genetică a sângelui care fost cauza întreruperii a 3 dintre cele 9 sarcini pierdute. „Am pierdut trei sarcini la 5 luni și jumătate. Nimeni nu știa să-mi spună de ce, ce se întâmpla, ce mi se întâmpla. Este devastator ca medicii să nu acorde atenția necesară”, declara atunci pentru Extra.

Sharon Stone fost la un pas de moarte

În 2001, Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața. Atunci, actrița a petrecut nouă zile în comă, primind 5% șanse de supraviețuire. „Au descoperit că artera vertebrală se rupsese, că aveam hemoragie la spate, la față și cap, la coloană. Creierul era împins, iar artera afectată stătea să se rupă complet”, a declarat actrița.

Medicii au fixat artera cu fire de platină, însă această operație a avut și efecte adverse. Sharon a fost nevoită să învețe din nou să meargă, să asculte, să scrie, să vorbească. O lungă perioadă de timp după externare a trăit cu teama că va muri.

Sharon Stone: „A trebuit să învăț să vorbesc din nou”

„Când m-am întors acasă abia puteam merge. Șoldul îmi era instabil. Nu vedeam cu ochiul stâng și nici nu auzeam cu urechea stângă. Nu mi-am putut scrie numele timp de trei ani. A trebuit să învăț să vorbesc din nou. De atunci, pentru mine totul este mai intens. Am luat-o de la capăt. Orice moarte e o renaștere”, explica Sharon Stone în trecut, potrivit The Hollywood Reporter.

Foto: Instagram: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter