Kristen Stewart a urcat în picioarele goale scările de la Palais des Congres

De Oana Savin, pe
Actrița americană Kristen Stewart a sfidat, luni seară, interdicția controversată de a purta pantofi fără toc pe covorul roșu de la Cannes și a urcat scările de la Palais des Congres în picioarele goale.

Stewart, care are o aversiune pentru pantofii cu toc a vrut să protesteze astfel față de legea care a creat multe discuții în contradictoriu.

Inițial, actrița, care este membră a juriului Festivalului de la Cannes, a pozat pentru fotografi la prezentarea filmului „BlacKkKlansman”, de Spike Lee, purtând o pereche de stiletto negri, ce au fost creați de designerul Christian Louboutin. După ce s-a terminat ședința foto, Kristen și-a dat jos pantofii și a urcat scările desculță.

Kristen Stewart în timp ce se descalță pe covorul roșu

Citește și: Kristen Stewart, o schimbare wow. Cât de scurt s-a tuns actrița

Vedeta nu este la primul protest de acest fel. În anul 2016, ea a schimbat pantofi argintii cu toc cu o pereche de tenişi comozi, imediat după ce a pozat fotografilor şi a făcut un gen obscen în timp ce purta pantofii cu toc, pentru a-şi face clară părerea despre aceştia.

Cu o săptămână înainte, ea a declarat că politica Festivalului de la Cannes de a nu permite femeilor prezenţa fără tocuri pe covorul roşu este una sexistă.

Kristen Stewart a urcat în picioarele goale scările de la Palais des Congres

Citește și: Kristen Stewart l-a dat uitării pe Robert Pattinson! Vezi cine este noua cucerire a actriţei!

Această politică a fost criticată în 2015 și de Emily Blunt, care a declarat atunci că toată lumea ar trebui să poarte pantofi fără toc.

Eu prefer să port teniși”, a mărturisit ea.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter