Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, dezvăluie fără sfială care este nepotul său preferat

De Mădălina Manole, pe
Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, are nouă nepoți și nu a avut nicio reținere să recunoască care dintre aceștia este preferatul său, ba mai mult a ales să-i dezvăluie și numele fără să se gândească dacă afirmația sa îi va răni pe ceilalți.

Dacă alte bunici nu fac diferențe și evită să spună că au un nepot preferat, Kriss Jener, bunica clanului Kardashian, nu s-a sfiit și sinceritatea sa a șocat pe toată lumea din jur. Într-un interviu acordat US Weekly, Kris Jenner, în vârstă de 62 de ani, a povestit că are o legătură diferită cu fiecare dintre cei nouă nepoți ai săi, însă cu unul dintre ei are o conexiune specială și impresionantă pe care nu mai reușește să o stabilească cu nimeni altcineva. Preferatul bunicuței sexy este întocmai Mason Disick, fiul cel mare al lui Kourtney Kardashian.

Atașamentul deosebit față de nepotul preferat și-l manifestă de fiecare dată când are ocazia, iar dovadă sunt fotografiile dese pe care aceasta le publică cu Mason pe contul său de Instagram: „Așa arată când rezolvă Cubul Rubik” – a scris Kris Janner în dreptul fotografiei cu fiul lui Kourtney Kardashian, iar „băiat deștept”, „bunică mândră” și „Mason al meu” – sunt haștagurile folosite pentru a-și descrie cât mai clar sentimentele.

Kriss Jenner a dezvăluit că și dintre nepoatele sale are o preferată, iar aceasta este micuța North, fiica lui Kim Kardashian și a lui Kanye West, însă cu toate se înțelege de minune și au o relație foarte feminină: „North este o forță care trebuie luată în considerare. Recunosc asta. E minunată.” – a afirmat pentru sursa citată Kris Jenner.

Kris Jenner este bunica lui Mason Dash Disick, Penelope Scotland Disick și Aston Disick, – din partea lui Kourtney Kardashian, a lui Saint West, North West și Chicago West, – din partea lui Kim Kardashian, a lui True Thompson, – din partea lui Khloe, a lui Dream Renee Kardashian, – din partea fiului său, Robert, și bunica mezinei familiei, a lui Stormy, – din partea fiicei sale, Kylie.

Citește și – Conversația secretă dintre Charles și Camilla care a fost descoperită de Diana

Citește și – De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter