Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu? Ce susțin apropiații

De Unica.ro, pe

Pete Davidson și-a sărbători ziua de naștere alături de Kim Kardashian în casa lui Kris Jenner din Palm Springs. Alături de ei a fost și rapper-ul Flavour Flav, care a și publicat o imagine pe rețele de socializare.

În ultima vreme, în presa internațională au apărut zvonuri conform cărora Kim Kardashian și Pete Davidson ar forma un cuplu. Cei doi nu au confirmat relația, dar au fost surprinși de mai multe ori împreună, inclusiv de ziua de naștere a comediantului. Între cei doi este o diferență de 13 ani.

Citește și: De ce a plâns Cristina Ich într-un magazin Hermes

Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei. „Taică-miu nu știe o iotă engleză”

Elena Sinulescu, prima declarație după moartea soțului ei, Benone Sinulescu

Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu? Ce susțin apropiații celor doi

Acesta a împlinit 28 de ani și a sărbătorit împreună cu Kim Kardashian și Flavour Flav, în casa lui Kris Jenner. Cel puțin așa reiese din fotografia publicată de rapper-ul american pe Instagram.

Sunt foarte fericiți și vor să vadă unde poate duce. Pete i-a spus că nu vrea să se întâlnească cu nimeni altcineva. Ea spune unora că nu e foarte serios, dar nu se mai vede cu altcineva… încearcă să nu facă o mare chestie din asta, dar e super atrasă de el. E înnebunită după el și e foarte emoționant pentru ea, ar fi spus o sursă apropiată celor doi pentru E!News.

Chiar și atunci când se află pe coaste diferite, Kim și Pete sunt în legătură. Ei încep să se cunoască mai bine și se înțeleg foarte bine. Kim iubește ceea ce se întâmplă între ei. El este foarte amuzant, distractiv și o face pe Kim fericită. Încă se întâlnesc și se bucură de asta. Îi face complimente lui Kim și ei îi place, au mai dezvăluit apropiații, potrivit People.

Kim Kardashian a depus actele de divorț în luna februarie după un mariaj de 6 ani și o relație de 8 cu rapper-ul Kanye West. Cei doi au împreună patru copii. Și Pete Davidson, fostul logodnic al artistei Ariana Grande, a confirmat în luna august că s-a despărțit de Phoebe Dynevor, după aproape cinci luni de relație.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter