Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 14:09

Kim Kardashian a divorțat oficial de Kanye West. Vedeta a depus actele anul trecut, în luna februarie, după un mariaj de 6 ani și o relație de 8 ani.

Kim Kardashian și Kanye West sunt oficial singuri. Un judecător din Los Angeles a pronunțat miercuri, 2 martie, divorțul. Cei doi formau un cuplu din 2012 și se căsătoriseră în Italia în 2014. Au împreună patru copii: două fete, North şi Chicago (8, respectiv 4 ani) şi doi băieţi, Saint şi Psalm (6, respectiv 2 ani).

Kim Kardashian s-a prezentat în fața instanței prin intermediul unei videoconferințe, iar Kanye West a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat cu privire la desfacerea căsătoriei, potrivit Agerpres.

Rapperul, care şi-a schimbat oficial numele în „Ye” i-a cerut în repetate rânduri lui Kim Kardashian să se împace, însă vedeta de televiziune l-a refuzat. Aceasta a mărturisit recent că își dorește divorțul și speră că odată ce acesta va fi pronunțat, artistul va accepta că relația lor s-a terminat și își vor putea crește copiii în mod pașnic.

Îmi doresc foarte mult să divorţez. Cred că, dacă instanţa ne pune capăt căsătoriei, acest lucru îl va ajuta pe Kanye să accepte că relaţia noastră conjugală s-a încheiat şi să mergem mai departe, a scris Kim Kardashian într-o declaraţie depusă la tribunal săptămâna trecută.

Care a fost motivul despărțirii?

După ce Kim Kardashian a depus actele de divorț, o sursă din anturajul vedetei a spus și care ar fi motivul acestei decizii.

Citește și: Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Vladimir Putin, decret pentru toată Rusia din 2 martie 2022. Ce nu mai au voie rușii să facă

Ce spune un expert care l-a studiat decenii pe Putin: „Cel mai probabil va apela la metode și mai violente”

Ce spunea Carla’s Dreams despre Volodimir Zelenski, imediat după ce fusese ales Președintele Ucrainei

Kim se săturase să aștepte. A încercat să-i dea o șansă. A oferit suficient din timpul ei. Este timpul să meargă mai departe. Nu au fost aventuri. Nimeni nu a făcut nimic rău. S-au îndepărtat, a declarat sursa.

Pur și simplu nu mai pot face asta. De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum.

Cred că el merită să fie cu cineva care îi va susține fiecare decizie și care îl va urmări oriunde și care se va muta cu el în Wyoming. Eu nu pot face asta. Ar trebui să aibă o soție care îl sprijină și călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca un nenorocit de eșec. Este al treilea nenorocit de mariaj al meu. Da, mă simt ca o ratată. Nici nu mă pot gândi la asta. Vreau să fiu fericită, a spus și Kim Kardashian plângând, într-un episod al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians, difuzat în iunie 2021.

Se pare că mariajul celor doi ar fi avut de suferit și din cauza tulburării mintale de care suferă Kanye West.

Așa cum mulți dintre voi deja știți, Kanye suferă de bipolaritate. (…) Este o boală complicată și greu de înțeles, mărturisea Kim Kardashian.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter