Kim Kardashian l-a vizitat pe Donald Trump la Casa Albă. Ce au discutat

De Oana Dinu, pe
Kim Kardashian l-a vizitat pe Donald Trump la Casa Albă. Ce au discutat aceștia, împreună cu alți oficiali, a vizat reforma sistemului penitenciar și soarta unei deținute.

Kim Kardashian West l-a vizitat pe Donald Trump la Casa Albă pentru a discuta despre grațierea lui Alice Marie Johnson, în vârstă de de 63 de ani. Femeia a fost condamnată cu 20 de ani urmă la închisoare pe viață, fiind găsită vinovată pentru o infracțiune nonviolentă, ce a constat în intermedierea unor mesaje între traficanții de droguri, scrie Mediafax. Cei doi au mai discutat și despre reforma sistemului penitenciar.

Președintele Donald Trump a marcat momentul pe contul lui de Twitter, prin publicarea unei fotografii în care apare alături de vedeta de televiziune, însoțită de mesajul: „O întâlnire minunată cu Kim Kardashian azi. Am vorbit despre reforma închisorilor şi pronunţarea sentinţei”.

După întrevederea cu Trump, Kardashian a ținut să-i mulțumească și în mod public președintelui american: „Vreau să îi mulţumesc preşedintelui Trump pentru această după-amiază. Sperăm ca preşedintele să o graţieze pe doamna Alice Marie Johnson care execută o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă pentru o primă şi minoră infracţiune.”

Kim a ținut să precizeze că este optimistă în ceea ce privește viitorul lui Alice Johnson: „Suntem optimiști cu privire la viitorul doamnei Johnson și sperăm ca ea – și mulți alții asemeni ei – să primească o a doua șansă la viață.”

America este țara în care rata deținuților este cea mai mare din lume. În închisorile din Statele Unite se află în prezent 2,9 milioane de oameni.

Citește și:

O fetiță de 3 ani a îngrozit internauții după ce și-a descris prietena imaginară

Actrița Diane Kruger așteaptă primul ei copil

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter