Kim Kardashian şi Kanye West, un cuplu cu surpriză

De Viva.ro, pe

După confirmarea relaţiei lor − bănuită de presă, dar totuşi nu mai puţin surprinzătoare − vestea că Kim Kardashian şi Kanye West vor avea un copil a făcut ca nimeni să nu mai înţeleagă nimic.

In primul rând, el e baiatul rau, rapperul nemilos care ar trebui sa urmeze exemplul lui Eminem: sa ia in râs fetele sclipicioase şi cam vulgare precum Kim sau Britney Spears („Britney Spears has shoulders like a man”), nu sa inceapa o relaţie cu una dintre ele. Pe asta au şi mizat cei care au bagat mâna in foc acum ceva vreme ca West nu s-ar gândi macar sa-şi lege numele de cel al unei starlete devenite celebra peste noapte datorita unei casete in care facea sex cu fostul iubit.
Ba mai mult, se pare ca West s-a uitat de câteva ori bune la aceasta inregistrare, declarându-i lui Kim ca işi imagina ca era cu ea in momentele intime cu fostele partenere.
Când insa in timpul unui concert de la sfârşitul anului trecut, rapperul şi-a invitat fanii „sa faca puţina galagie” pentru mama copilului sau, mulţimea din Atalntic City a reacţionat frenetic la neaşteptata veste, iar la scurt timp tot clanul Kardashian s-a grabit sa-şi posteze fericirea pe Twitter. Nici Kim n-a intârziat sa confirme spusele iubitului ei, adaugând insa ca şi-ar fi dorit ca tatal ei şi mama lui sa fie inca in viaţa şi sa se bucure alaturi de ei de grozava veste.
Vezi mai multe despre Kim Kardashian şi Kanye West pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter