Kim Kardashian, în lacrimi la revederea cu Kanye West. Ce s-a întâmpat între cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iulie 2020, 10:48

Kim Kardashian s-a întors la reședința ei din Los Angeles după revederea emoționantă cu soțul ei, Kanye West, în Cody, Wyoming, despre care s-a aflat că suferă de o tulburare bipolară.

În timpul acelei revederei, Kim a fost surprinsa de paparazzi plangând, în urma unei dispute cu Kanye.

Citeşte şi: Kim Kardashian face apel la „compasiunea şi empatia” publicului pentru soțul ei, Kanye West

Se pare că momentul tensionat dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că, din pricina problemelor de sănătate, celebrul rapper nu se poate încă întoarce în stresantul și aglomeratul Los Angeles alături de copiii săi. Kim Kardashian i-ar fi sugerat lui Kanye să revină acasă atunci când se va simți în stare, știind că orășelul Cody, în care se află acum este un loc mai liniștit și mai potrivit pentru el.

„I-a spus să revină acasă doar atunci când se va simți în stare să o facă. Sincer, cred că ea încearcă să-și protejeze copiii. Kim nu l-ar impiedica niciodată pe Kanye să-și vadă copiii, dar cei mici trebuie ținuți departe de problemele pe care le are el”, a spus un apropiat al vedetei, potrivit The Sun.

Kim Kardashian s-a întors singură acasă, în LA, cu un avion personal, iar la aeroport părea vizibil afectată de reîntâlnirea cu celebrul rapper.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

În ultimele săptămâni, s-a vehiculat că ar fi urma un divorț între cei doi.

„Au fost suficiente discuții, atât în ultimele câteva zile cât și în săptămânile de dinainte, prin care s-a stabilit că ambele părți simt că s-a terminat căsnicia”, mărturisea, acum câteva zile, un apropiat al celor doi.

surse foto – Facebook/Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter