Kim Kardashian, despre probleme sale cu psoriazisul: „Am învăţat să trăiesc cu el”

De Unica.ro, pe

Kim Kardashian (40 de ani) a dezvăluit recent că are o problemă de sănătate cu care se confruntă de mult timp. Vedeta are psoriazis și a explicat într-o postare pe rețelele de socializare cum a învățat să trăiască zi de zi cu această afecțiune.

Kim Kardashian își ascunde urmele afecțiunii aplicând pe zonele cu rpobleme fond de ten.

„Folosesc acest machiaj pentru a-mi îmbunătăţi nuanţa pielii și pentru a-mi acoperi psoriazisul. Mă învineţesc uşor şi îmi apar vinişoare, iar acesta a fost secretul meu de mai bine de 10 ani. Am învăţat să trăiesc cu el şi să nu mai am complexe din cauza psoriazisului, dar, pentru zilele în care vreau să-l acopăr, folosesc acest machiaj pentru corp”, a explicat Kim Kardashian într-un InstaStory, arătând câteva fotografii în care arată semnele de psoriazis de pe picioare și de pe față.

 

Kim Kardashian s-a despărțit de Kanye West la începutul anului 2021

La începutul acestui an, pe 19 februarie , Kim Kardashian a divorțat de Kanye West (44 de ani, după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Kim și Kanye au împreună patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

Despărțirea dintre cei doi ar fi survenit din cauza unor probleme mai vechi de cuplu. „În spatele camerelor de filmat, Kim duce o luptă privată în viața de cuplu. În mod clar, Kim redirecționează acea frustrare, tristețe și furie către alte întâmplări care n-au nicio legătură cu probleme reale din viața ei”, mărturisea după despărțire, sora lui Kim, Khloé Kardashian.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter