Kim Kardashian, criticată de fani după ce a pozat din nou goală: „Dezgustător”

De Oana Dinu, pe
Când credeam că nu ne mai poate surprinde cu aparițiile ei provocatoare pe rețelele de socializare, Kim Kardashian publică din nou o serie de imagini incendiare. De data aceasta, fanii s-au întrecut în critici la adresa ei.

A devenit un obicei pentru Kim Kardashian să promoveze anumite produse în pielea goală. O alegere neinspirată pentru o reclamă la produse cosmetice, din moment ce fanii s-au uitat la orice altceva decât la machiajul ei.

Într-una dintre cele mai recente fotografii pe care vedeta le-a urcat pe o rețea de socializare, aceasta apare acoperită în zona intimă doar cu un așternut din mătase de culoare albastră. Postarea a reușit să strângă, în mai puțin de o zi, aproape 3.000.000 de vizualizări.

Kim Kardashian goala in cearceaf albastru

Doar mesajul ce însoțește imaginea, „Puțin argintiu pentru ochi în această dimineață”, i-a dus pe fani cu privirea la ochii ei. În timp ce unii i-au apreciat îndrăzneala și formele, alții au criticat dur apariția lui Kim Kardashian, întrecându-se în comentarii tăioase și ironice: „Aceasta nu este o modalitate bună de a-ți influența copiii, e dezgustător”, „Să îți fie rușine”, „Vreo lansare de cosmetice în Africa de Sud?”, „Mi-e milă de copiii tăi”, „Fii serioasă, nimeni nu observă machiajul. Pune niște haine pe tine”, sunt câteva dintre mesajele internauților pentru soția rapper-ului Kanye West.

Kim Kardashiann si un barbat tin o oglinda

Nici următoarea fotografie, în care vedeta de 38 de ani a pozat alături de un model arătos, nu scapă de comentariile răutăcioase: „Curios este că, deși se spune că este una dintre cele mai bogate persoane din lume, nu are bani să își cumpere haine să se îmbrace complet”, „De ce nu a ținut Kanye oglinda?”, „Serios, nu e deloc adecvat. Ești mamă” au mai adăugat fanii.

kim kardashian

Kim Kardashian a mai adăugat pe contul ei de pe Instagram o a treia fotografie, unde este îmbrățișată de un bărbat de culoare, ce ține pe mână un porumbel alb, simbol al păcii. De data asta, machiajul chiar se vede.

Citește și: 

Meghan Markle, primele fotografii cu burtica de gravidă

Un fost concurent la Eurovision a murit la 30 de ani

Sursă foto: Instagram / Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter