Kim Kardashian a confirmat oficial că al patrulea copil al său va fi cu ajutorul unei mame surogat. Câți copii mai vrea vedeta să aibă

De Ioana Tătaru, pe
Kim Kardashian a confirmat oficial că ea și soțul ei, Kanye West, vor avea un copil cu ajutorul unei mame surogat. Potrivit presei internaționale, cuplul West-Kardashian își doresc să aibă în total șase copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Merry Christmas 🎄

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Kim Kardashian și Kanye West – o dinastie de copii

Kim Kardashian a confirmat oficial că va avea un copil cu ajutorul unei mame surogat, ia potrivit Radar Online, aceasta mai plănuiește să aibă încă doi: „Kanye și Kim spun mereu că vor o dinastie. Cred despre ei înșiși că sunt regalități, îi auzi adesea cum se compară singuri cu William și Kate. Ei cred că împreună formează familia regală a Amercii. De aici ideea de a lăsa în urmă cât mai mulți urmași”, a declarat o sursă pentru Radar Online. Kim și Kanye au apelat la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil (Chicago, o fetiță) și pentru al patrulea (un băiețel care se va naște în luna mai a acestui an), prin urmare ar fi de așteptat să folosească tot o mamă surogat pentru viitorii copii.

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian s-au căsătorit în anul 2014, dar se cunoșteau de mai bine de 10 ani. Între ei a fost dragoste la prima vedere, duppă cum însăși Kim a recunoscut în repetate rânduri, iar Kanye a recunoscut în repetate rânduri că a fost îndrăgostit de Kim Kardashian încă de când aceasta era căsătorită cu baschetbalistul Kris Humphries. Aceștia s-au cunoscut în anul 2004. Însă relația celor doi a evoluat destul de greu deoarece aceștia erau implicați în alte relații, în acel moment.

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter