Kim Kardashian, ajutată de 3 bărbați să îmbrace o rochie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 mai 2019, 16:35
Kim Kardashian și-a dorit să îmbrace o rochie spectaculoasă pentru Met Gala, dar a arătat că celebritatea cere sacrificii. Aceasta a fost ajutată de 3 bărbați să intre în ținuta aleasă. 

Într-o filmare din spatele scenei, realizată pentru Vogue Magazine, Kim Kardashian a dezvăluit cum s-a pregătit pentru Met Gala 2019, eveniment ce a avut loc la începutul săptămânii trecute, la Metropolitan Museum of Art din New York, potrivit știrileprotv.ro,

Vedeta în vârstă de 38 de ani, care de curând a devenit din nou mamă, s-a inspirat din look-ul Sophiei Loren în filmul ”Boy on a Dolphin” din 1957 pentru ca fashion designer-ul Thierry Mugler să-i creeze rochia perfectă în care să apară pe covorul roșu al prestigiosului eveniment.

Apariția ei a fost una spectaculoasă, așa cum a visat, dar nu fără ambiția lui Kim Kardashian de a rezista într-o astfel de rochie, creată din silicon și cristale pentru a sugera imaginea unei femei proaspăt ieșite din valurile mării. A avut nevoie de 3 bărbați care să o ajute să își tragă rochia peste corsetul din latex.

Așa cum le-a arătat fanilor, pentru a-și micșora atât de mult talia, a avut nevoie de atât de corsetul franțuzesc Mr. Pearl, cât și de o lenjerie specială, modelatoare din brandul propriu, Kimono.

Pentru că nu se putea așeza, Kim Kardashian a ajuns la eveniment într-o autoutilitară și nu a luat parte la cina de gală.

Vezi GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Kim Kardashian la Met Gala.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter