Kim Kardashian a publicat prima fotografie cu mezinul familiei. Cum arată bebelușul

De Unica.ro, pe
Kim Kardashian le-a făcut cunoștință fanilor cu cel mai nou membru al familiei ei, bebelușul Psalm West. Acesta a venit pe lume la începutul lunii mai. 

Kim Kardashian a postat pe contul său de Instagram prima fotografie cu cel de-al patrulea copil pe care îl are cu soțul ei, Kanye West. Îmbrăcat într-o ținută complet albă, micuțul a fost surprins dormind cu mânuțele sub cap.

La nici o zi de la publicare, postarea a trecut de 5 milioane de aprecieri. Fanii s-au întrecut în complimente pentru bebeluș. „Frumusețe pură”, „Wow, este perfect!”, „Cel mai dulce” sunt câteva dintre comentariile internauților.

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți a patra oară după ce o mamă purtătoare l-a adus pe lume pe micuțul Psalm în data de 9 mai. Și cel de-al treilea copil al cuplului, Chicago, s-a născut tot în acest mod, în ianuarie 2018. Vedeta a explicat că a apelat la această variantă după ce medicul i-a spus că o nouă sarcină ar putea afecta atât sănătatea ei, cât și pe cea a copilului.

„Să ai o mamă purtătoare este ceva complet diferit, dar cine spune că este cea mai ușoară variantă de a avea un copil, se înșală. Lumea crede că este mai bine așa pentru că nu ai parte de schimbări fizice, dureri sau complicații la naștere, dar pentru mine a fost foarte greu să nu port eu sarcina, mai ales după ce i-am avut pe North și Saint“ a mărturisit Kim Kardashian într-o postare pe blogul ei.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter