Kim Kardashian a luat primul examen pentru a deveni avocat

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 14:39

Kim Kardashian (41 de ani) a reușit, după trei încercări eșuate, să treacă de prima etapă a examenului pentru a intra în Barou. Vedeta își dorește să profeseze ca avocat în California.

Kim a împărtășit în mediul online vestea de care este tare mândră, împreună cu un pictorial inedit, într-o rochie elegantă.

“O, doamne! Am trecut de prima etapă a examenului.

Privindu-mă în oglindă, sunt cu adevărat mândră de femeia care se uită azi înapoi în reflexie. Pentru cine nu cunoaște călătoria mea la Facultatea de Drept, trebuie să știe că acest lucru nu a fost deloc ușor și nu mi-a fost oferit pe tavă. Am picat acest examen de 3 ori în 2 ani, dar m-am ridicat de fiecare dată și am studiat mai mult și am încercat din nou până am reușit!!!

(Am avut COVID la a treia încercare, cu febră, dar nu folosesc asta ca scuză). În California, sunt două examene de trecut pentru a intra în Barou, iar acesta a fost primul. Avocații de top de aici mi-au spus că această călătorie este aproape imposibilă și foarte dificilă, dar dreptul a fost singura mea opțiune. Așa că mă simt atât de bine să știu că am ajuns până aici și sunt pe drumul să-mi ating toate țelurile”, a scris diva, pe pagina sa de Instagram.

Tot în postarea respectivă, Kima ascris câteva rânduri și despre tatăl său, Robert Kardashian, care a fost avocat și a lucrat la faimosul caz O.J. Simpson (fost jucător de fotbal american judecat pentru uciderea fostei soții, Nicole Brown Simpson și a partenerului ei, Ron Goldman). Robert Kardashian a murit în 2003.

Citeşte şi: Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu? Ce susțin apropiații

Citeşte şi: Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu? Ce susțin apropiații

Citeşte şi: Kim Kardashian nu-și va schimba numele după divorțul de Kanye West

Citeşte şi: Kim Kardashian, de nerecunoscut pe covorul roșu al galei Met 2021

“Știu că tatăl meu ar fi atât de mândru și în același timp uimit să știe că asta este calea mea acum. El ar fi fost cel mai bun partener de studiu al meu. Mi s-a povestit că era faimos pentru că făcea glume pe seama celor care nu trec de primul examen de Barou, dar sunt sigură că pe mine m-ar fi susținut din toată inima”, a completat vedeta.

Postarea lui Kim Kardashian a adunat rapid peste 5 milioane de aprecieri și multe, multe felicitări din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.   

Kim Kardashia a anunțat public în 2019 că vrea să devină avocat, ideea venindu-i după ce a intervenit, în timpul mandatului președintelui Donald Trump, pentru grațierea unei femei de 63 de ani care era în închisoare de peste două decenii.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter