Prințesa Diana și Fergie au sfidat familia regală și au ajuns să fie arestate. Povestea pe care nimeni nu o poate uita

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 20 martie 2023, 12:47

Prințesa Diana a testat adesea limitele familiei regale. De o astfel de întâmplare își amintește acum Sarah Ferguson, care a jucat un rol esențial în această poveste.

Problemele au început în ultima noapte de burlăcie a lui Andrew, când Diana, Fergie și câțiva prieteni s-au îmbrăcat în polițiști, intenționând să-l „aresteze” pe Prinț la casa în care avea loc petrecerea lui. După aceea, femeile au ajuns în clubul de noapte al lui Annabel, o prietenă bună și au băut cocktailuri.

Prințesa Diana, arestată dintr-un club de noapte

Sarah Ferguson susține acum că ea și prințesa Diana au ajuns să fie arestate în acea noapte. Cele două  au fost acuzate de „uzurparea identității unor ofițeri de Poliție” și chiar urcate într-o dubă.

Ducesa de York a explicat apoi că, odată ce autoritățile și-au dat seama că fac parte din familia regală, li s-a permis să plece rapid.

„A fost extraordinar, am mers într-un club de noapte cu Prințesa de Wales. Ne-am așezat, iar chelnerul a venit la noi și a spus: „Scuzați-mă, acesta este un club doar pentru cei care au calitatea de membru. Este pentru distracție și nu servim ofițeri de poliție aici”, a povestit fosta soție a lui Andrew la The Kelly Clarkson Show, scrie presa străină.

„Au crezut că sunteți ofițeri de Poliție adevărați“ a întrebat Clarkson, la care Sarah a răspuns: „Da!”

Ce a făcut Prințesa Diana în duba Poliției

Ea a mai spus că amândouă și-au ascuns inelele de logodnă odată urcate în duba Poliției, după ce au fost arestate. Fergie a declarat că Diana a văzut niște chips-uri cu aromă de slănină afumată în vehicul, le-a luat și a început să mănânce. Asta până când ofițerul care stătea pe scaunul din față a strigat la ea: „Nu poți face asta!”

Mama prințeselor Eugenie și Beatrice a recunoscut că nu îi este dor de Diana, care a murit în 1997, pentru că îi este alături „toată ziua”.

„Diana și cu mine am râs mult, dar am avut și multe probleme. Știi ce făcea? Îmi spunea o glumă chiar când trebuia să fiu serioasă”, a povestit Fergie.

Ce le unea pe Diana și pe Fergie

Relația dintre Diana și Sarah Ferguson a început, de fapt, cu mult înainte ca ambele să fie membre ale familiei regale.

Cele două erau verișoare de un grad mai îndepărtat și se cunoșteau încă din adolescență, deși au devenit apropiate abia după ce s-au reconectat în 1980, când Diana avea 19 ani și Sarah 21.

Cele două tinere aveau o mulțime de prieteni și interese comune și luau prânzul împreună în fiecare săptămână.

Cum a reacționat Regina

Andrew Morton, autorul cărții The Queen, susține că suverana se enerva tot timpul din cauza necazurilor pricinuite de Diana, dar ezita să bată monedă pe asta.

„Odată ce povestea a devenit publică, suverana a fost profund mâhnită când a aflat că viitoarea regină a Angliei, îmbrăcată ca un ofițer de Poliție, a fost văzută hoinărind prin Londra, ceea ce, din punct de vedere tehnic, era o infracțiune penală”, spune Morton.

Diana a fost chemată imediat în fața Reginei. Deși indignată, suverana a dat imediat uitării acest episod după ce au avut o discuție. „Prințesa și-a apărat comportamentul și a spus că a fost doar o distracție uşoară”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter