Killa Fonic, mesaj neașteptat pentru fosta lui iubită, Irina Rimes, într-o piesă nou lansată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 decembrie 2022, 17:25

Artistul Killa Fonic a lansat pe 9 decembrie cel de-al șaptelea album de studio din cariera sa, intitulat „Osvaldo”, iar în scurt timp una dintre piesele de pe noul material discografic s-a viralizat pe TikTok. Este vorba despre melodia „Bucarest-Milano”, iar motivul este mesajul neașteptat al cântărețului pentru fosta lui iubită, Irina Rimes.

La doar câteva ore de la lansarea noului album al lui Killa Fonic, pe TikTok s-a viralizat o parte din piesa „Bucarest-Milano”, scrisă și interpretată de Killa Fonic. Motivul este mesajul pe care artistul i-l transmite fostei sale iubite, Irina Rimes, la 5 ani de la despărțire.

Killa Fonic și Irina Rimes, o poveste de iubire scurtă, dar plină de pasiune

În anul 2017, la scurt timp după divorțul de Andi Bănică, Irina Rimes începea o relație cu artistul Killa Fonic. Deși inițial și-au ținut ascunsă povestea de dragoste, cei doi au confirmat legătura peste o vreme și chiar au lansat și câteva piese împreună, spre bucuria fanilor. Una dintre acestea, „Bandana”, are legătură cu piesa lansată acum de Killa Fonic, „Bucarest-Milano”.

Dacă în „Bandana” Irina Rimes cânta pe refren „Ți-am purtat și haina / Ți-am purtat bandana / Ți-am purtat mirosul de marijuana„, Killa Fonic cântă acum, 5 ani mai târziu, pe noul album, despre aceeași bandană. „Irina, nu uita, ți-am dăruit povești, bandana / Sex, zâmbești, încă miroase a marijuana / Mai mult nu spun, știi, nu sunt sifon-na-na / Îmi pare rău, dar mă iubește mai mult Dana” (n.r. actuala lui iubită).

Fanilor nu le-a venit să creadă că după atâta timp Killa Fonic încă se mai gândește la fosta iubită, cu atât mai mult cu cât amândoi sunt implicați în prezent în relații serioase.

Citește și – De la ce pornesc certurile dintre Irina Rimes și David Goldcher. Jurata de la „Vocea României” face dezvăluiri despre relația cu iubitul francez

Citește și – Irina Rimes a comis-o la Vocea României. Ce a putut să facă în timpul filmărilor

Citește și – INTERVIU. Irina Rimes, experiență „funny, dar și înfricoșătoare” cu un fan: „Chiar la ușa casei mele”

Citește și – Cu ce bărbat celebru din România a format Ana Morodan un cuplu fără să se afle

Cu toate acestea, și artista i-a dedicat versuri de-a lungul vremii, în piesele ei, și a vorbit public, la un moment-dat, despre un gest simbolic pe care obișnuiau să-l facă amândoi în timpul concertelor, fără ca fanii lor să știe. „Când ieșea Killa cu un balon roșu la concert, făceam asta amândoi, de fapt. Eu în turneul meu, el în turneul lui”, i-a mărturisit artista streamer-ului Silviu Faiar, într-un live pe Twitch.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter