Cine este Andra Botez, finalista Irinei Rimes, de la Vocea României 2022: „Sunt mamă și asta e cea mai mare realizare”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Vocea României își va desemna, vineri seara, marele câștigător al sezonului 10. Patru finaliști se vor lupta pentru a ridica la finalul serii marele trofeu al talent-showului de la PRO TV. Aflăm în continuare cine este Andra Botez, finalista din echipa Irina Rimes de la Vocea României 2022.

Concurenta de la Vocea României 2022 este singura prezență feminină ajunsă în finala acestui sezon. Andra Botez s-a făcut remarcată de-a lungul edițiilor prin vocea sa, dar și prin modul în care a decis să își pună în valoare talentul.

Cine este Andra Botez, finalista Irinei Rimes de la Vocea României 2022

Andra Botez i-a cucerit pe cei din fața micilor ecrane, în seara semifinalei, cu piesa I will always love you. Interpretarea ei i-a adus cele mai multe voturi din partea publicului, astfel că a fost concurenta din echipa Irinei Rimes care a reușit să își câștige un loc în marea finală.

Andra Botez luptă acum pentru a câștiga premiul cel mare de la Vocea României 2022, în valoare de 100.000 de euro.

Originară din Iași, Andra Botez, finalista Irinei Rimes de la Vocea României 2022 are 38 de ani. Este absolventă a Facultății de Filosofie, specializarea Sociologie, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Citește și: Ei sunt finaliștii Vocea României 2022. Patru concurenți se luptă pentru trofeu și premiul de 100.000 de euro

Concurenta din finala showului transmis de PRO TV nu s-a oprit aici și a studiat și Canto la Universitatea de Arte George Enescu din Iași, în perioada 2009-2013.

În anul 2007, Andra Botez a devenit din student, profesor, după ce a început să predea lecții de canto. În muzică are o experiență de mai bine de două decenii și obișnuiește să interpreteze melodii din zonele Pop, Rock, Fusion, Soul și Jazz, scrie Atelierul de Voce.

Andra Botez și soțul ei, de la viața de familie, la orele petrecute în studio

Andra Botez, finalista de la Vocea României compune piese și scrie versuri ajutată fiind de soțul ei, Bogdan Botez. Cei doi lucrează în cadrul Studioului de înregistrări al Atelierului de Voce by Andra Botez. Conform descrierii de pe contul personal de Facebook, lucrează și la SuperStar România și Vocal Team Lucia.

Andrei Botez, finalista de la Vocea României nu îi sunt străine nici emisiunile radio. Concurenta emisiunii care va avea vineri marea finală la PRO TV realizează o emisiune săptămânală de muzică Soul și R&B la Radio Hit Iași.

În ceea ce privește viața de familie, Andra Botez de la Vocea României 2022 este căsătorită de mai bine de 12 ani. Pe 12 octombrie 2010, aceasta a mers în fața altarului cu Bogdan, soțul ei, cu care are împreună doi copii.

„Spain” a fost piesa cu care Andra Botez a reușit să întoarcă scaunele celor patru jurați la etapa audițiilor de la Vocea României 2022.

Pentru că au fost uimiți de vocea ei, concurenta a fost rugată de Denis Roabeș de la The Motans să mai interpreteze încă o melodie. Andra Botez a ales să cânte „Que Sera, Sera”, opiesă care l-a lăsat pe jurat cu ochii în lacrimi.

Fiica finalistei de la Vocea României 2022 a împlinit un an

Luni, fiica cea mică a concurentei din emisiunea de la PRO TV, a împlinit un anișor. Din acest motiv, Andra Botez a postat pe profilul personal de Facebook un mesaj pentru copilul ei.

„Nu știu de ce a trecut așa de repede, dar ce știu sigur e că Nadia mi-a demonstrat ca iubirea nu e mai mare sau mai mica, mai puțină sau mai multă, e #Iubire punct. M-a disciplinat, m-a îmblânzit, m-a învățat să înțeleg că fiecare zi e o minune și un prilej să fac un nou pas și îți multumesc, draga mea fiică pentru asta! Sunt mamă și asta e cea mai mare realizare și voi investi în tine, draga mea Nadia cu toate resursele pe care le am sș le voi avea de acum in colo. Promit să te ascult, să te respect, să îți fiu aproape iî nevoi, să te protejez si să te iubesc alături de tătal tău și surioara ta în tot timpul care urmează.”, a scris pe pagina ei, Andra Botez, finalista de la Vocea României 2022.

Citește și: Irina Rimes, de la Vocea României, îmbrăcată în halat de baie în patul Innei: „Am așteptat foarte mult ziua asta”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter