Irina Rimes a comis-o la Vocea României. Ce a putut să facă în timpul filmărilor

Show-ul Vocea României va reveni, în curând, la PRO TV iar Irina Rimes, unul dintre antrenorii emisiunii, a povestit un episod amuzant al cărei protagonistă a fost, de-a lungul sezoanelor la care a participat.

Îndrăgita cântăreață a stricat, la un moment dat, emblematicul buton roșu pe care antrenorii apasă pentru a se înscrie în lupta pentru cucerirea unui concurent, pentru a-i transmite că și-l dorește în echipă.

„Într-un sezon am stricat, nu neapărat butonul, cât tot sistemul acesta, pentru că tot dădeam în el, dar nu din cauză că voiam foarte tare un concurent, ci mai mult că eram nervoasă și mă jucam cu el. Dar sezonul acesta văd că au refăcut tot sistemul de jurizare și este în siguranță.

Este mult mai stabil”, ne-a mai povestit amuzată Rimes, care promite că anul acesta îl va apăsa doar atunci când va dori să ia un concurent în echipa ei”, a povestit Irina pentru ego.ro.

Rimes a vorbit și despre senzația revenirii în emisiune și despre bucuria de a face parte din acest proiect.

„Mi-a fost dor, tuturor ne-a fost dor. Este un antrenament foarte mișto, pe care, dacă nu-l ai, ți-l dorești. Devine ca un fel de drog. E un proiect care te provoacă foarte mult. Cel puțin așa a fost pentru mine. Plus că e entuziasmul de a face televiziune, după atâta timp.

Luminile, oamenii, nu știu, toată energia asta bună care plutește aici, mă entuziasmează foarte tare. Când am intrat în platou am avut un nivel foarte crescut de adrenalină, de bucurie. Nu mă așteptam să fie așa, dar a fost extraordinar să aud oamenii, să văd platoul, să văd echipa, să îmi dau seama că începe nebunia”, a povestit Irina Rimes, pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter