Keanu Reeves, schimbare radicală de look. Cum a fost surprins pe străzile din Berlin

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:09
Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. Celebrul actor a împlinit 56 de ani în luna septembrie, dar nu și-a pierdut deloc din strălucirea care l-a transformat într-unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. 

Keanu Reeves este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din întreaga lume și asta nu doar pentru calitățile actoricești. Starul din John Wick a avut o viață marcată de tragedii, dar a știut mereu să-și păstreze modestia, altruismul și bunul simț.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

În plus, trebuie să recunoaștem, arată extrem de bine, chiar și la 56 ani. Chiar dacă timpul și-a mai pus amprenta asupra lui, Keanu Reeves este la fel de chipeș și atrăgător ca întotdeauna.

Recent, actorul a fost surprins pe străzile din Berlin, acolo unde filmează pentru Matrix 4, cu un look complet nou. Pentru rolul său, Keanu Reeves a renunțat la pletele lungi, care îi dădeau un aer misterios, și s-a tuns scurt. De asemenea, acesta a renunțat și la barbă.

El a fost fotografiat în timp ce își lua la revedere de la iubita sa, Alexandra Grant (47 de ani), care îl aduce la platourile de filmare.

Citește și: Keanu Reeves. Dramele din viața actorului

Filmările pentru ultima parte a seriei au debutat în luna ianuarie a acestui an, dar au fost întrerupte din cauza pandemiei de COVID-19. Producția urmează să fie lansată în decembrie 2021 în Statele Unite ale Americii, potrivit Hotnews.ro.

Intră în GALERIA FOTO să vezi cum arată Keanu Reeves cu noul look.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter