Elena Gheorghe, schimbare surprinzătoare de look. Cum îi stă cu părul scurt?

De Adelina Duinea, pe

Recent, în mediul online, Elena Gheorghe (35 de ani) și-a întrebat urmăritorii dacă să-și tundă sau nu părul scurt. În imagini, artista are părul deasupra umerilor. „Să mă tund, să nu mă tund? Voi ce ziceți?”, a întrebat.

Elena Gheorghe, schimbare surprinzătoare de look. Cum îi stă cu părul scurt?

„Păi, dacă ai opțiunea să-ți prinzi părul în acest fel, de ce să te tunzi?”, i-a scris o urmăritoare. „Ție îți stă bine oricum, vopsită în orice culoare, cu păr scurt sau cu păr lung”, i-a mai scris cineva.

Totodată, Adelina Pestrițu i-a spus că este „superbă”, iar Cristina Ich să „nuuu” se tundă. „Îmi place mult cum îți stă așa, și as zice da, însă știu că după mi-ar fi dor de părul tău lung, așa că prefer „minunile” de scurtă durată. Dar ești superbă oricum”, i-a mai scris o urmăritoare.

Imaginile cu Elena le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Recent, sora și fratele Elenei, Ana Pîrvulescu (34 de ani) și Costin Gheorghe (31 de ani), au fost invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea unde au dezvăluit ce năzbâtii făcea ea în copilărie.

„A fost o perioadă frumoasă și năzbâtii au fost multe. (…) Țin minte că odată a rămas Costin în grija Elenei. Ai mei s-au pus la somn și Elena a început să se joace cu fetele și a uitat de Costin.

Costin a plecat la gârlă, s-a dus să facă o baie. Între timp, tata s-a trezit, a întrebat de el, și Elena a zis: «Păi, era pe-aici». S-a întâlnit apoi tata cu un vecin de-al nostru care i-a spus că e la gârlă Costin și face baie.

Era micuț, nu știa să înoate pe vremea aceea. L-a rugat tata pe vecin să-l aducă pe Costin. A venit domnul acela cu bicicleta, prima oară cu hainele”, a dezvălui Ana Pîrvulescu.

Ana Pîrvulescu: „Și-a luat Elena o mamă de bătaie”

„Când a văzut tata hainele a zis: «Gata, nu mai e Costin»”, a completat Costin. Vecinul nu-l mai găsise. „Apoi m-a adus, eram în spate, și tot nu mă vedea tata. Când a văzut un picioruș …”, a mai spus.

„Și-a luat Elena o mamă de bătaie. Ce bine că n-am fost acasă. (…) Sincer, ne mai altoiau. Erau alte vremuri”, a mai dezvăluit Ana. Întrebați de Adela ce fel de părinți sunt ei, Ana a admis că mai ridică tonul la copiii ei, Lucas și Ania, și că i-a mai scăpat „o dată sau de două ori poate” o palmă.

În luna octombrie, Ana a aniversat 8 ani alături de soțul ei, Paul Pîrvulescu. Elena și soțul ei, Cornel Ene, s-au căsătorit în anul 2012.

Împreună au tot doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (9 ani) și Amelie Nicole (2 ani). Costin are și el o fiică, Ema, din fostul mariaj.

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Candice King din „Jurnalele Vampirilor” a născut al doilea copil

Fiul Elenei Gheorghe, Nicholas, a împlinit 9 ani: „M-ai învățat să iubesc”

Ce nepoțică frumoasă are Elena Gheorghe! Ania este adorabilă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter