Katy Perry a criticat rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 22 mai 2018, 17:03
Katy Perry a criticat rochia de mireasă purtată de Meghan Markle. Ducesa de Sussex a surprins pe toată lumea cu alegerea ei.

Întrebată ce părere are despre rochia de mireasă pe care Meghan Markle a purtat-o la cununia religioasă de la Capela St. George, o creație marca Clare Waight Keller de la casa de modă Givenchy, Katy Perry a mărturisit că, deși o admiră mult pe soția prințului Harry, nu a fost prea încântată de alegerea ei.

Katy Perry a criticat rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

„O să spun mereu adevărul. O singură ajustare îi mai trebuia, să fie mai strâmtă, dar o iubesc” a spus artista în cadrului showului American Idol, relatează etonline.com.

Totodată, aceasta a precizat că i-a plăcut mai mult rochia de mireasă creată de Alexander McQueen pe care Kate Middleton a purtat-o la nunta sa cu prințul William.

“Kate, Kate, Kate a câștigat, Kate a câștigat!” a spus entuziasmată Perry.

Katy Perry a criticat rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

Chiar dacă nu a fost impresionată de rochia de mireasă purtată de Meghan Markle, cântăreața americană s-a declarat încântată de căsătoria regală.

”Sunt fericită pentru ei, este uimitor ce face ea, toate eforturile umanitare. Îmi place faptul că este o feministă mândră. O sprijin ca de la femeie la femeie, o iubesc și le urez amânurora tot binele din lume”, a completat Katy.

Citește și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter