Kate Middleton lansează un film pentru promovarea unei campanii: „Învățăm să ne înțelegem pe noi înșine” / VIDEO

De Oana Savin, pe

Kate Middleton lansează un film pentru promovarea unei campanii. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, își dorește ca această campanie, „Shaping Us”, să atragă atenția asupra importanței primilor ani de viață.

Soția Prințului William speră ca această campanie să facă publicul mai conștient de importanța crucială a primilor cinci ani de viață.

Kate Middleton promovează o campanie de conștientizare cu ajutorul unui film

Kate a ales să își promoveze campania cu ajutorul unui film de tip claymotion (cu personaje de plastelină).

„Felul în care ne dezvoltăm, prin experiențele noastre, relațiile noastre și mediul înconjurător pe perioada primilor ani de viață, ne conturează întreaga viață”, a afirmat Prințesa de Wales, citată de People.

„Afectează totul, de la abilitățile de a forma relații și de a prospera la locul de muncă, la bunăstarea noastră mentală și fizică ca adulți și felul în care ne creștem copiii”, a continuat soția Prințului William.

„Aceștia sunt cei mai preventivi ani. Dar concentrându-ne timpul, energia și resursele pentru a construi o lume care să îi susțină pe cei mai tineri membri ai societății noastre și pe cei care au grijă de ei, putem face o diferență uriașă pentru sănătatea și fericirea generațiilor viitoare”, a precizat Kate.

„Întreaga societate are un rol aici, chiar dacă nu sunteți implicați direct în viața unui copil deoarece cu toții avem responsabilitatea de a crea o lume mai ăplină de compasiune în care copiii noștri să crească, să învețe și să trăiască”, a explicat Prințesa.

„În aceste vremuri dificile, este mai important ca niciodată să susținem părinții și îngrijitorii să le poată oferi copiilor siguranță și iubire”, a mai spus Kate Middleton.

Citește și: Cum reușește Kate Middleton să se mențină în formă: „Sar chiar și în trambulină”

Citește și: Kate Middleton, accesoriul care i-a schimbat întreaga ținută. Oricine îl are în garderobă

Citește și: Prințul Harry, detalii controversate despre Meghan Markle și Kate Middleton. „Acel subiect nu trebuie dezbătut niciodată!”

Citește și: Kate Middleton a împlinit 41 de ani. Abuzurile care i-au marcat adolescența Prințesei de Wales

Povestea filmului campaniei promovată de Prințesa de Wales

Filmul are o durată de 90 de secunde și o înfățișează pe o fetiță numită Layla. Clipul urmărește evoluția fetiței de la sarcină până la vârsta de 5 ani și arată cum este modelată de interacțiunile cu oamenii și cu mediul înconjurător.

„Ea (Kate Middleton) vrea ca aceasta să fie munca vieții ei. Ar vrea ca peste 10 ani să vadă o schimbare mai mare a conștientizării societății în ceea ce privește primii ani de viață”, a afirmat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Prințesa de Wales a început promovarea campaniei luni seară, la un eveniment la care au participat mai multe vedete, în Londra.

La acest eveniment, Kate Middleton a purtat un costum roșu, pe care l-a accesorizat cu o pereche de pantofi și o poșetă, în aceeași nuanță.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate Middleton.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter