Ducesa Kate Middleton va găzdui o petrecere pentru copilul lui Meghan Markle

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 02 martie 2019, 13:10
Kate Middleton a decis să îi organizeze un baby shower lui Meghan Markle, întrucât a lipsit la cel de la New York.

Ducesa de Cambridge va găzdui evenimentul la care vor fi invitate prietene de-ale lui Meghan, precum și câteva rude.

Kate, în vârstă de 37 de ani, a lipsit de la petrecerea organizată pentru ducesa de Sussex la New York deoarece, susțin surse regale, a fost într-o vacanță la schi alături de Prințul William și cei trei copii ai lor.

Potrivit unor surse apropiate Familie Regale britanice, soția lui William este nerăbdătoare să celebreze venirea pe lume a noului bebeluș regal, care va fi vărul Prințului George, Prințesei Charlotte și al Prințului Louis.

Va fi un fel de eveniment privat legat de bebeluș organizat pentru Meghan, iar Kate îl va găzdui. Mai multe celebrități și rude vor fi acolo. Nu este sigur dacă va fi un baby shower, dar ar putea să i se spună așa”, a dezvăluit sursa citată pentru US Weekly.

Se pare că la eveniment va participa și mama ducesei de Sussex, Doria Ragland.

Meghan (47 ani) a petrecut cinci zile de relaxare în New York, unde prietenele ei i-au organizat o petrecere pentru bebeluș. Alături de ea au fost și nume celebre precum Serena Williams și Amal Clooney.

Ducesa de Sussex și soțul ei, Prințul Harry, vor deveni părinți pentru prima dată în luna aprilie. Cei doi au decis să nu afle sexul bebelușului până în momentul nașterii.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter