Kate Middleton este „furioasă” din cauza acuzațiilor lui Meghan Markle

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 martie 2021, 15:45

Kate Middleton (38 de ani) ar putea încălca protocolul regal pentru a răspunde acuzațiilor lui Meghan Markle (39 de ani), relatează o sursă de la Palat. Pe 7 martie 2021, CBS a difuzat interviul controversat pe care Meghan și Prințul Harry (36 de ani) i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani).

În cadrul acestuia, cuplul a vorbit despre motivele din cauza cărora s-a separat de familia regală britanică. Printre altele, Meghan a detaliat un incident petrecut între ea și Kate.

După nunta lui Harry cu Meghan, în presa britanică au circulat zvonuri potrivit cărora fosta actriță ar fi făcut-o pe Kate să plângă. În interviul cu Oprah, Meghan a dezvăluit că „opusul” s-a întâmplat.

„Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea, da, subiectul era corect, avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele”, a spus Meghan.

„Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul.”

Meghan a mai dezvăluit că nu vrea „să fie disprețuitoare față de nimeni”, dar că zilele dinaintea nunții au fost „foarte dificile”. Fosta actriță a precizat de asemenea că Ducesa de Cambridge și-a cerut iertare trimițându-i flori și că știrea a apărut la 6-7 luni de la incident.

Kate Middleton este „furioasă” din cauza acuzațiilor lui Meghan Markle

Kate ar plănui să ofere un răspuns. O sursă de la Palat a declarat pentru New Idea: „Niciodată nu am văzut-o pe Kate atât de furioasă și nu o învinovățesc. A fost târâtă în povestea asta din primele 10 minute ale interviului lui Meghan cu Oprah și n-a putut să contra-atace.

De obicei adoptă abordarea Reginei «nu te plângi, nu explici», dar lucrurile au mers prea departe de data asta”. Potrivit altei surse, Kate „nu suportă” ca familia ei să fie descrisă drept „rasistă”.

În timpul interviului cu Oprah, Meghan a susținut că fiul lor Archie (1 an și 10 luni) nu a primit titlul de prinț după ce un membru al familiei a avut o discuție cu Harry despre „cât de închisă la culoare va fi pielea lui”.

Citește și:

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

„Refuză să spună cine a întrebat, ceea ce, într-un fel, este mai rău, pentru că se speculează mult că ar fi fost Prințul William. (…) Pentru Kate a devenit ceva personal”, a mai spus sursa respectivă.

Potrivit autoarei Angela Levin, însă, perechea nu va reacționa în spațiul public. Mai mult decât atât, Levin crede că William nu-l va ierta niciodată pe Harry pentru declarațiile făcute.

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară.

Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu, Archie Harrison, acum în vârstă de 1 an și 10 luni. Meghan este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină.

Sursă: Express.co.uk

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter