Kanye West, supărat pe Forbes după ce a fost adăugat în lista miliardarilor

De Unica.ro, pe
Kanye West a fost adăugat în lista celor mai bogați oameni din lume, însă acest lucru l-a nemulțumit pe artist. Acesta a avut o reacție surprinzătoare atunci când a auzit că revista Forbes i-a estimat averea la 1.3 miliarde dolari.

Astfel, West a trimis un mesaj redacției Forbes, explicând că averea sa este de fapt mult mai mare, iar valoarea ei reală este cu două miliarde de dolari în plus.

Nu este de un miliard. Sunt 3.3 miliarde dolari, dar nimeni de la Forbes nu știe să numere”, a scris Kanye West, conform News.com.au.

Jurnaliștii de la Forbes au precizat că înainte de acesta, în ultimii 40 de ani, doar două persoane au mai pus la îndoială estimările averii lor: prințul Alwaleed bin Talal, membru al familiei regale saudite, și președintele american Donald Trump.

Citește și: Kanye West, dezvăluiri șocante despre dependența lui de sex

Forbes i-a calculat averea lui West, evaluând activele din firma „Kanye, Inc” și a luat în calcul și colaborarea acestuia cu Adidas, casa de discuri G.O.O.D. și proprietățile sale.

Estimarea a scăzut datoriile și bunurile care nu pot fi transformate în bani lichizi.

De asemenea, reprezentanții Forbes au explicat de ce nu l-au nominalizat încă de anul trecut pe soțul lui Kim Kardashain – nu au avut suficiente date privind averea sa și nu puteau să îl creadă ori să dea crezare zvonurilor din industria muzicală.

Kanye West susține că „nu este un tip obsedat de cifre”, însă pare preocupat de a obține titlul de miliardar, potrivit Forbes.

Citește și: Kanye West nu mai suportă ținutele sexy ale soției lui, Kim Kardashian

Știți ce faceți. Vă jucați cu mine și eu nu voi sta și nu voi mai îndura nimic în numele lui Iisus”, ar fi scris West în mesajul către Forbes.

Autorul articolului Forbes, Zack O’Malley Greenburg, a notat cu amuzament că „după luni de solicitări din partea redacției, starul hip-hop a împărtășit în sfîrșit înregistrările financiare, dezvăluind detalii despre imperiul adidașilor Yeezy”.

Alte publicații au arătat că West „a trimis facturi” și alte înregistrări financiare pentru a ajunge pe lista Forbes a celor mai bogați oameni din lume.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kanye West.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter