Artiste care au fost incluse de Forbes în top 100 cele mai puternice femei din lume

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 15:30

Revista Forbes a lansat topul anual al celor mai puternice femei din întreaga lume. Printre acestea se numără și artiste precum Rihanna, Beyoncé  sau Taylor Swift.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Revista americană Forbes a publicat cea de-a 18-a a celor mai puternice 100 de femei din lume, printre care se numără de data aceasta și artiste precum Rihanna, Beyoncé (76) şi Taylor Swift (78).

Ce artiste au fost incluse de Forbes în top 100 cele mai puternice femei din lume

Rihanna, care în 2021 a intrat în topul miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, se află pe locul 68 în topul celor mai puternice femei din lume. Artista în vârstă de 33 de ani s-a bucurat de un mare succes cu linia de cosmetice Fenty Beauty, care a raportat un câștig de peste 550 de milioane de euro în 2020. Rihanna mai are și 30% din acţiunile mărcii de lenjerie Savage x Fenty, potrivit Forbes.

Pe locul 76 se află Beyoncé. Artista a câștigat 250 de milioane de dolari după turneul mondial „On The Run II”, pe care l-a susținut împreună cu soțul ei, Jay Z.

Taylor Swift ocupă locul 78 în top 100 cele mai puternice femei din lume. Forbes notează că „Red (Taylor’s Version)” a devenit al 10-lea album care s-a clasat pe primul loc în Billboard. De asemenea, „Folklore” a fost primul album din 2020 care a înregistrat un milion de exemplare vândute.

Citește și: Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima ședință foto de Crăciun alături de fetița lor! Ce simpatică este micuța Jacqueline

Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

Celebrități incluse în top 100 cele mai puternice femei din lume

Printre celebritățile care fac parte dintre cele mai puternice femei din lume se numără și actrița Reese Witherspoon (locul 74). Artista și-a fondat propriile companii de media Pacific Standard în 2012 şi Hello Sunshine în 2016, care au drept scop dezvăluirea poveştilor despre femei care creează, implementează şi descoperă ”conţinut puternic pentru şi cu femei pentru toate platformele”.

Oprah Winfrey, cu o avere estimată la 2,6 milioane de dolari, se clasează pe locul 23 în topul celor mai puternice 100 de femei din lume.

Regina Elisabeta a II-a a coborât 24 de locuri față de anul trecut, din cauza unui „numărul redus de apariții publice şi numeroasele crize cu care a trebuit să se confrunte coroana în acest an”. Suverana britanică se clasează în acest an pe locul 70.

Revista Forbes: Top 10 cele mai puternice femei din lume

  • MacKenzie Scott, romancieră și filantroapă, fosta soție a lui Jeff Bezos, fondatorul și CEO-ul Amazon;
  • Kamala Harris, care în 2021 a devenit prima femeie și prima persoană de origine afro-americană aleasă pentru funcția de vicepreședintă a SUA;
  • Christine Lagarde, prima femeie care a fost numită în funcția de președinte al Băncii Centrale Europene;
  • Mary Barra, CEO General Motors, prima femeie care conduce unul dintre cei trei mai producători de automobile din SUA;
  • Melinda French Gates, soția lui Bill Gates, este cea mai puternică femeie filantroapă, fiind co-președintă a fundației Bill și Melinda Gates, pe care au fondat-o în 2000;
  • Abigail Johnson, președintă Fidelity Investments;
  • Ana Patricia Botín, președinta executivă a băncii Santander Group, una dintre cele mai mari instituții financiare europene;
  • Ursula von der Leyen, prima femeie care ocupă funcția de președintă a Comisiei Europene;
  • Tsai Ing-wen, prima femeie numită în funcția de președinte a Taiwan-ului;
  • Julie Sweet, CEO la Accenture, o companie multinațională de consultanță în management, soluții tehnologice și outsourcing;

Sursă foto: Profimedia


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter