Kanye West formează un cuplu cu modelul Irina Shayk

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:28

Pe 19 februarie 2021, Kim Kardashian (40 de ani) a depus actele de divorț de Kanye West (44 de ani). Perechea s-a separat după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

Kanye West formează un cuplu cu modelul Irina Shayk

Pe 8 iunie 2021, rapperul a împlinit 44 de ani. Kanye și-a sărbătorit aniversarea alături de modelul Irina Shayk (35 de ani) în Franța. În vara anului 2019, Irina s-a despărțit de actorul Bradley Cooper (46 de ani), alături de care are o fiică, Lea De Seine, în vârstă de 4 ani.

Kanye și Irina au fost surprinși în vacanță în Provence, Franța. Perechea se cunoaște de ani buni. Irina a apărut în videoclipul piesei Power, lansat de Kanye în 2010, a fost menționată în versurile piesei Christian Dior Denim Flow a rapperului și a prezentat creațiile vestimentare ale acestuia la Săptămâna Modei de la Paris în 2012.

„Este genul de artă care te mișcă. A fost atât de distractiv să lucrez cu Kanye pentru că nu este doar un artist grozav, ci și o persoană minunată”, spunea Irina în 2011, după apariția în videoclipul Power. „Am jucat rolul unui înger care se comporta mai degrabă ca un diavol”, a mai spus atunci.

Citește și: 

Kim Kardashian a vorbit în premieră despre divorțul de Kanye West. A spus de ce a depus actele de divorț

Kim Kardashian și doi dintre copiii ei au avut COVID-19. „Să am grijă de copiii mei este, evident, pe primul loc”

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

Kanye și Irina au călătorit din SUA în Franța cu un jet privat și au fost cazați în luxoasa Villa La Coste. „Arătau incredibil de fericiți și relaxați. Erau ei și câțiva alți prieteni”, a declarat o sursă pentru E! News.

„Kanye a fotografiat-o pe Irina ori de câte ori a avut ocazia”, a mai spus o altă sursă. „Ea iubea să pozeze, iar el era implicat în crearea unor fotografii reușite. Irina arată ca muza lui.”

Aceeași sursă de mai sus a dezvăluit că perechea a mai petrecut trei zile într-un hotel înainte de a reveni în SUA pe 9 iunie. În aceeași zi, perechea a fost surprinsă împreună pe un aeroport din New Jersey.

Ce părere are Kim despre noua relație a lui Kanye

„Kim a auzit zvonurile pentru Kanye și Irina Shayk și nu este deloc deranjată”, a spus o sursă. „Dacă nu îi afectează pe copii, Kanye având o altă relație nu o deranjează.”

„Irina și Kim nu se cunosc, deci nu are importanță pentru Kim. Nu o deranjează că el formează un alt cuplu”, a mai spus o altă sursă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter