Kanye West, acuzat de fraudă

De Oana Savin, pe
Kanye West a fost acuzat de fraudă în statul Illinois. După ce a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, rapperul pare să aibă o mulțime de probleme.

Întâi a anunțat că suferă de bipolaritate, iar acum a avut un conflict puternic cu soția sa, Kim Kardashian. Mai mult, acesta a dezvăluit, într-o serie de mesaje pe rețelele de socializare care au fost apoi șterse, că încearcă de câțiva ani să divorțeze de vedeta de televiziune cu care are patru copii.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Acum, West are noi probleme, fiind acuzat de fraudă electorală. Mai exact, s-a dovedit că mai bine de jumătate din semnăturile strânse la biroul electoral pentru candidatura sa erau false sau invalide. Astfel, peste 1.900 de semnături au fost anulate, iar șansele rapperului de a candida la preeședinția SUA au scăzut considerabil, notează The Blast.

Kanye West este, astfel, și suspect de fraudă electorală.

Citește și: Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au devenit părinții unei fetițe

În prezent, cântărețul și soția sa au plecat într-o vacanță în încercarea de a-și salva căsnicia. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014 și au împreună patru copii: North (7 ani), Saint (4 ani), Chicago (2 ani) și Psalm (1 an).

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kanye West.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter