Justin Timberlake, surprins în ipostaze tandre cu o colegă de platou

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 26 noiembrie 2019, 15:36
Justin Timberlake, care este însurat cu Jessica Biel (37 ani), a fost surprins în ipostaze tandre cu colega sa de platou, actrița Alisha Wainwright, în vârstă de 30 de ani.

Justin și Alisha au fost văzuți în jurul miezului nopții în timp ce se aflau într-un bar, vorbind și râzând, într-o pauză de la filmări.

Potrivit unor surse citate de The Sun, Timberlake (38 ani) băuse mult și nu se putea ține pe picioare. Dar trecătorii au fost șocați să vadă cum Alisha i-a pus mâna pe genunchi, iar cântărețul a luat-o de mână.

Justin Timberlake, surprins în ipostaze tandre cu o colegă de platou

Alisha Wainwright

Zâmbeau și râdeau. La un moment dat el a luat-o de mână și i-a pus-o pe genunchiul lui. Atunci ea a început să îl strângă ușor de picior. Atunci el i-a luat mâna în ale lui și a început să se joace cu ea”, a povestit sursa citată.

Cei doi, care joacă rolul unui cuplu îndrăgostit într-un nou film, au stat singuri timp de 40 de minute la balconul barului, după care au intrat în clădire.

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună un băiețel, Silas, în vârstă de 4 ani. Aceștia au unul dintre cele mai solide căsnicii de la Hollywood. Amândoi postează în mod regulat videoclipuri pe Instagram, în care își declară dragostea.

Justin Timberlake, surprins în ipostaze tandre cu o colegă de platou

Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter