Justin Timberlake, complet gol! Imaginile cu actorul au aprins imaginația fanelor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 iulie 2022, 18:10

În ianuarie 2021, artistul Justin Timberlake a împlinit 40 de ani. De-a lungul timpului, actorul nu s-a ferit să se afișeze în diverse ipostaze nud. Cele mai recente imagini cu solistul au aprins imaginația fanelor lui.

Justin Timberlake, complet gol! Imaginile cu actorul au aprins imaginația fanelor

În 2012, artistul s-a căsătorit cu actrița Jessica Biel (38 de ani), alături de care are doi fii, Silas Randall, în vârstă de 5 ani, și Phineas, în vârstă de doar câteva luni. Justin a confirmat nașterea celui de-al doilea fiu al său și numele micuțului în ianuarie 2021.

Anul trecut, Justin a filmat o nouă producție, Palmer. Drama regizată de Fisher Stevens și scrisă de Cheryl Guerriero urmărește parcursul unui fost jucător de fotbal recent eliberat din închisoare, interpretat de Justin, care devine mentorul unui băiețel.

În peliculă, personajul lui Justin și personajul actriței Juno Temple au o scenă în care întrețin relații intime. Fotografiile cu actorii le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Justin și Jessica, la un pas de despărțire

Tot anul trecut, Justin și Jessica au fost implicați într-un scandal mediatic după ce artistul a fost surprins de paparazzi ținându-se de mână cu o colegă de pe platourile de filmare ale peliculei, actrița Alisha Wainwright, în timpul unei petreceri.

Solistul și-a cerut iertare public pentru cele întâmplate, iar, potrivit apropiaților cuplului, relația a trecut cu bine peste întâmplare. Perechea s-a cunoscut în anul 2007, la o petrecere aniversară pe care solistul o organizase pentru un prieten comun.

După 4 ani de relație, în anul 2011, cuplul ia o pauză. Într-un interviu oferit după despărțire, artistul mărturisea: „În acești 30 de ani de existență, ea este cea mai specială persoană pe care am cunoscut-o, ok?

Nu vreau să spun mai multe, asta pentru că trebuie să protejez lucrurile care-mi sunt dragi – cum ar fi, spre exemplu, ea”. În vara aceluiași an, sunt surprinși de paparazzi din nou împreună. Iar, în luna decembrie, cuplul se logodește.

În anul imediat următor, perechea se căsătorește într-o zonă de provincie din Italia, iar Jessica poartă, potrivit mai multor surse, o rochie roz.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Marilyn Manson a răspuns acuzațiilor de abuz ale fostei lui logodnice

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au COVID-19. Cum se simt David și Eva?

Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter