Justin Timberlake, dezvăluiri despre momentul în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel

De Oana Dinu, pe
Justin Timberlake vorbește în cartea sa autobiografică „Hindsight: and All the Things I Cant See in Front of Me” despre momentul în care s-a îndrăgostit de soția sa, Jessica Biel. 

În prima sa carte, Justin Timberlake a creat o experiență dinamică caracteristică, care combină o colecție intimă și remarcabilă de anecdote, reflecții și observații asupra vieții sale. A vorbit despre aspecte ale copilăriei sale, dragostea pentru muzică, modul în care compune cântece și sursele sale de inspirație, oamenii care l-au ajutat pe parcursul carierei, reflectând totodată asupra a ceea ce este el.

Artistul în vârstă de 37 de ani a amintit și câteva momente intime despre începutul relației cu soția sa, Jessica Biel, în 2007. De la prima întâlnire, la primul telefon și clipa în care a realizat că este femeia vieții lui, conform today.com.

„Când am cunoscut-o pe Jess, frumusețea ei era incontestabilă. Eram la o petrecere privată la Hollywood și eram înconjurați de un grup de oameni… Am făcut un comentariu sarcastic, foarte sec. Nimeni nu l-a înțeles, cu excepția ei. Ea a râs, și am observat, dintr-o dată, și în felul în care te întrebi dacă o persoană ca și tine are un simț al umorului la fel de sec și întunecat”, a povestit Timberlake.

Au vorbit, au dansat, apoi au plecat pe drumuri separate, fără să schimbe măcar numerele de telefon. Chiar dacă nu s-au întâlnit la momentul potrivit, se gândea deseori la ea și când a realizat că are ceva foarte interesant, care îl atrage, s-a simțit puțin neputincios în fața emoțiilor sale: „Trebuia să îmi reamintesc mie însumi cine eram” își amintește artistul.

Justin Timberlake a mărturisit că Jessica Biel i-a schimbat viața

S-au reîntâlnit la unul dintre concertele lui, unde Jessica a fost adusă de niște prieteni comuni care știau despre sentimentele lui Timberlake. După ce s-a terminat evenimentul, Justin i-a oferit ei și prietenilor ei o plimbare cu autobuzul de turneu, cerându-i și numărul de telefon: „Nu ne-am întâlnit atunci. Am vorbit la telefon în următoarele două săptămâni pentru că eu eram în turneu.”

Așa a început povestea lor de dragoste, iar în 2011 s-au logodit. Nunta au făcut în luna octombrie a anului următor, în Fasano, Italia. În aprilie 2015 au devenit părinții unui băiețel, Silas Randall.

 

„Am avut o mulțime de momente de neuitat. A avut și are o mare influență în viața mea. O admir foarte mult mai ales de când a devenit mamă. Am admirat-o întotdeauna. Este o scriitoare foarte bună. O actriță extraordinară. Amuzantă. Și una dintre cele mai răbdătoare persoane pe care le-am întâlnit vreodată. Ea m-a schimbat” a spus Justin Timberlake despre soția sa.

Citește și: 

Vremea în luna noiembrie 2018 se va răci. Ce temperaturi vor fi în prima săptămână

Tudor Chirilă, despre incendiul de la Colectiv: „Suntem bolnavi de indolență”

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter