Ce se întâmplă cu Justin Timberlake și Jessica Biel, după ce artistul a fost surprins în ipostaze compromițătoare

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 03 decembrie 2019, 14:35
Justin Timberlake a fost surprins, săptămâna trecută, în ipostaze tandre cu colega sa de breaslă, Alisha Wainwirght, în timp ce se aflau pe balconul unui bar din New Orleans. Acum, fanii lui Timberlake și ai soției acestuia, actrița Jessica Biel, se tem că mariajul celor doi s-ar putea destrăma.

Surse apropiate artistului au afirmat că Justin (38 ani) „se simte vinovat” și a recunoscut că „era băut și s-a lăsat purtat de val”. Însă, acesta este hotărât să uite seara respectivă.

Pe de altă parte, Jessica Biel, în vârstă de 37 de ani, încearcă să privească întâmplarea ca pe una amuzantă și nu își dorește să divorțeze de tatăl copilului ei.

Încearcă să nu facă o tragedie din asta. Dar categoric au fost gesturi nepotrivite care ar face orice soție să nu se simtă confortabil. Căsnicia lor va supraviețui, iar el va face tot posibilul pentru a se revanșa față de soția sa”, a declarat o sursă pentru Eonline.

De asemenea, aceeași sursă a afirmat că Justin Timberlake „știe cât este de norocos”.

Timberlake și Jessica Biel formează unul dintre cele mai iubite și solide cupluri de la Hollywood. Cei doi au împreună un băiețel, Silas, în vârstă de 4 ani.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter