Justin Timberlake a recunoscut că a avut o relație amoroasă cu una dintre componentele Spice Girls

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 04 mai 2018, 11:19
Justin Timberlake a admis, în timpul unei emisiuni televizate, că a fost implicat într-o relația amoroasă cu una dintre componentele fostei trupe Spice Grils, fără a menționa, însă, numele acesteia.

Cântărețul a fost invitat alături de foştii săi colegi din trupa ‘N Sync în emisiunea lui Ellen DeGeneres, iar la un moment dat a fost implicat într-un joc de mărturisiri despre viaţa amoroasă, noatează Metro.co.uk.

Citește și: Justin Timberlake sare în apărarea lui Miley Cyrus! Uite ce mesaj a transmis

Fosta trupă americană s-a reunit pentru scurtă vreme, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a inaugura o stea care îi este dedicată pe celebrul Walk of Fame din Los Angeles.

Justin Timber­lake, care pe vremea când era membru al acestei trupe a avut o relaţie şi cu Brit­ney Spears, a fost întrebat dacă a avut vreo aventură cu o „Spice Girl” şi a răspuns pozitiv, fără a da alte detalii.

Totuși, fanii bănuiesc că ar fi vorba despre Baby Spice, Emma Burton.

Citește și: Oaspeţii au plâns la nunta Jessicăi Biel cu Justin Timberlake. Află de ce!

Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006.

Justin Timberlake este căsătorit cu actriţa Jessica Biel, din octombrie 2012, cu care are un copil, Silas Randall, născut pe 11 aprilie 2015.

Sursă Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter