Justin Bieber, dat în judecată de un fotograf pe care l-a lovit cu mașina

De Oana Savin, pe
Justin Bieber a fost dat în judecată de un fotograf pe care, în anul 2017, l-a lovit cu mașina. 

Accidentul a avut loc în fața unei biserici din Beverly Hills, când artistul pleca de la slujbă, relatează TMZ.

În timp ce Bieber ieșea cu mașina, l-a accidentat pe fotograful William Wilson. Justin a oprit imediat mașina și a încercat să îi ofere victimei primul ajutor. De asemenea, a rămas la fața locului până la venirea poliției.

Autoritățile nu l-au pus atunci sub acuzare pe Justin Bieber, calificând acest incident ca fiind un accident provocat de paparazzi. Cum paparazzi se aflau în stradă, polițiștii au considerat că artistul canadian l-a lovit din greșeală pe Wilson după ce s-a simțit derutat de comportamentul agresiv al fotografilor.

Acum, William Wilson a decis să îl dea în judecată pe Bieber, susținând că ar fi condus neglijent. El a declarat că accidentul suferit i-a provocat „dizabilități permanente, l-a afectat emoțional și la nivel general”.

Deși nu a precizat ce răni i-a provocat Justin, fotograful a publicat în mediul online o înregistrare cu el în spital, în urma incidentului.

Justin Bieber a câștigat de-a lungul carierei sale mai multe premii, printre care patru American Music Awards şi un Grammy și a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global.

Cântărețul a fost inclus în top 10 cele mai influente persoane din lume, realizat de revista Forbes, în anii 2011, 2012 și 2013.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter