Julianne Moore și Bart Freundlich au sărbătorit 17 ani de căsnicie. Ce postare inedită a făcut actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 18:01
Julianne Moore și soțul ei, Bart Freundlich au aniversat 17 de la căsătorie, iar actrița a marcat momentul pe rețelele de socialiazare cu o fotografie inedită. 

La cea de-a 17 aniversare a căsniciei ei cu regizorul Bart Freundlich, Julianne Moore a ales să facă o postare atipică, la fel ca vremurile pe care le trăim. Actrița a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care își îmbrățișa soțul, în timp ce zâmbeau larg și stăteau desculți lângă mașină. În spirit de glumă, Moore a povestit și care a fost dialogul dintre ei.

Citește și: Aniversarea căsătoriei. De la nunta de hârtie la nunta de diamant

„I-am spus că ar trebui să facă duș. El mi-a spus că îmi miroase părul a mucegai sau cutie veche”, a dezvăluit actrița în vârstă de 59 de ani.

Totodată, aceasta i-a transmis soțul ei și un mesaj emoționant: „Nu e nimeni altcineva cu care să vreau să fiu atât de mult zi de zi. Te iubesc” – i-a spus ea lui Bart Freundlich, urându-i și o aniversare fericită.

În secțiune de comentarii, câțiva dintre prietenii faimoși ai lui Moore au felicitat cuplul. Printre aceștia s-au numărat Jessica Seinfeld, Rita Wilson, Samuel L. Jackson, Courteney Cox, Jessica Capshaw, Chelsea Handler.

Citește și: Ce cadou primește în fiecare an Alina Sorescu de la Alexandru Ciucu la aniversarea căsniciei

Julianne Moore (59) și Bart Freundlich (50) s-au cunoscut în 1996, pe platourile de filmare de la lungmetrajul „În familie/ The Myth of Fingerprints)”. S-au căsătorit în 2003 și au împreună doi copii, Caleb, în vârstă de 22 de ani, și Liv, cu patru ani mai mică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Merry Christmas 🎄🎁 ❤️

O postare distribuită de Julianne Moore (@juliannemoore) pe

Actrița, câștigătoare a premiului Oscar în 2015 pentru rolul principal din „Still Alice”, a mai fost căsătorită cu actorul John Gould Rubin, timp de 9 ani, din 1986 până în 1995.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter