Julia Roberts arată senzațional la 50 de ani. Are un trup perfect FOTO

De Oana Dinu, pe
Julia Roberts pare să dețină secretul tinereții fără bătrânețe. Actrița în vârstă de 50 de ani a arătat superb la Festivalul de Film de la Toronto. 

Julia Roberts a fost prezentă la premiera filmului „Ben Is Back” din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto, Canada, într-o ținută care a acaparat privirile tuturor.

Actrița americană și-a făcut apariția într-o rochie neagră, lungă, mulată pe trupul perfect sculptat și a strălucit în fața aparatelor de fotografiat. Stilul glamour, definit prin eleganță, a fost accentuat de decupajul din lateral care i-a pus în evidență formele ce par ale unei adolescente.

julia roberts pe covorul rosu de la festivalul de film de la toronto

Cum își menține Julia Roberts silueta

„Frumușica” anilor ’90 nu este doar una dintre cele mai talentate actrițe le cinematografiei internaționale, ci și o femeie fermecătoare. Mama a trei copii, gemenii Hazel Moder și Phinnaeus Moder, de 13 ani, și fiul Henry Moder, de 11 ani, Julia are o siluetă demnă de invidiat. La 50 de ani se poate lăuda și cu un ten care arată impecabil.

Actrița este adepta unui regim alimentar echilibrat și a produselor bio, chiar dacă nu are o dietă strictă. De asemenea, ca orice femeie care se respectă și care are grijă de trupul ei, vedeta face și sport.

Julia Roberts a fost desemnată în 2017 „cea mai frumoasă femeie din lume”, obţinând pentru a cincea oară acest trofeu atribuit în fiecare an de editorii revistei People.

A debutat în 1988, iar doi ani mai târziu, rolul din „Pretty Woman” (Frumușica) i-a deschis ușile spre celebritatea de talie mondială. Au urmat comediile romantice ”My Best Friend’s Wedding” (1997) şi ”Notting Hill” (1999). Pe lângă numeroase alte premii, actrița a câștigat și premiului Oscar, pentru cel mai bun rol feminin din filmul inspirat de realitate, Erin Brockovich.

Citește și:

Ivonne Ghiță a murit. Comentatoarea sportivă avea 50 de ani

Henry Cavill nu va mai fi Superman.De cine a fost înlocuit

Sursă foto: hepta.ro/northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter