Julia Roberts, siluetă de invidiat la 54 de ani, în costum de baie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 09:24

Julia Roberts are o siluetă de invidiat la cei 54 de ani ai săi. În iulie 2022, actrița și soțul ei, regizorul Daniel Moder (53 de ani), vor aniversa 20 de ani de căsnicie. Cuplul are împreună trei copii, o fiică și doi fii, gemenii Hazel și Phinnaeus (17 ani) și mezinul, Henry (14 ani).

Julia Roberts, siluetă de invidiat la 54 de ani, în costum de baie

În decembrie 2021, actrița a fost fotografiată pe o plajă din Sydney, Australia, alături de Moder și de copiii lor. Julia a optat pentru un costum de baie roz dintr-o singură piesă. În trecut, actrița a dezvăluit cum reușește să-și mențină silueta suplă.

La micul dejun, Julia mănâncă unul, două ouă prăjite cu avocado, pâine toast, apă de cocos și afine. La prânz, o salată cu pui la grătar, iar la cină somon sălbatic cu orez brun și, din nou, avocado. Nu-și refuză nici desertul, dacă are poftă de ceva dulce.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Sean Penn și fosta soție, cină în New York la scurt timp după finalizarea divorțului

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia

Cât despre antrenamentul fizic, în trecut, actrița era adepta exercițiilor fizice pliometrice, care implică solicitarea la maxim a potențialului muscular pentru perioade scurte de timp. „După 90 de minute zac în poziția Shavasan (poziția mortului) și-mi zic: «Phew! Ce bine că s-a terminat!»”. Actrița mai practică Yoga și Pilates.

Pe actualul ei soț, Julia l-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Mexican”, când încă forma un cuplu cu actorul Benjamin Bratt. La vremea aceea, Daniel era căsătorit cu make-up artista Vera Steimberg. După divorțul producătorului, pe 4 iulie 2002, Daniel și Julia s-au căsătorit. Între anii 1993 și 1995, actrița a mai fost căsătorită cu solistul Lyle Lovett.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Vezi şi Opera Sydney – curiozități despre una dintre cele mai fotografiate clădiri din lume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter