Familia actriței Julia Roberts, ajutată de Martin Luther King Jr. și de soția lui, Coretta Scott King

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 octombrie 2022, 16:00

Julia Roberts a vorbit într-o emisiune despre prietenia părinților ei cu Martin Luther King Jr. și soția acestuia, Coretta Scott King.

Într-un interviu cu jurnalista Gayle King, acordat în luna septembrie, Julia Roberts a povestit că părinții ei, Betty Lou Bredemus și Walter Grady Roberts, au devenit buni prieteni cu Martin Luther King Jr. și soția acestuia, Coretta Scott King, în anii ’60.

Cu ocazia zilei de naștere a actriței, care pe 28 octombrie a împlinit 55 de ani, Zara Rahim, fost consilier al lui Barack Obama, a distribuit videoclipul cu Julia Robert pe Twitter și acesta a devenit viral.

Citește și: Dinu Maxer, dus „de mână” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Am zis că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Actrița Julia Roberts a povestit că nașterea ei a fost plătită de soții King

În cadrul interviului, Julia Roberts a povestit că pastorul baptist Martin Luther King Jr. unul dintre cei mai aprigi apărători ai drepturilor civile, și soția acestuia, Coretta Scott King, au fost cei care au plătit factura de la spital în momentul nașterii actriței.

Familia King mi-a plătit factura de spital. Martin Luther King și Coretta. Cu toții au devenit prieteni și ne-au ajutat să ieșim din încurcătură, a dezvăluit celebra actrița.

La câteva luni după aceea, Martin Luther King Jr. a fost asasinat în Memphis, Tennessee. Acesta era cunoscut pentru lupta sa împotriva discriminării rasiale, precum și pentru drepturile civile ale cetățenilor de culoare nord-americani, cum ar fi dreptul lor la vot. A fost cel mai tânăr laureat al Premiului Nobel pentru pace în 1964. A depus eforturi în lupta împotriva sărăciei precum și a opririi războiului din Vietnam.

Cum a început prietenia între părinții actriței Julia Roberts și soții King

Actrița a povestit că prietenia dintre Walter și Betty Lou și soții King a început în anii ’60, pe vremea când părinții săi conduceau școala de teatru „Actors and Writers’ Workshop” din Atlanta.

Într-o zi, Coretta Scott King a sunat-o pe mama și a întrebat-o dacă copiii ei ar putea fi primiți la școală pentru că întâmpină dificultăți în găsirea unui loc în care să fie primiți, iar mama mea i-a spus: sigur, veniți. Au devenit prieteni, a spus Julia Roberts.

În anii ’60, nu existau copii de culoare care să interacționeze cu copii albi la școala de actorie. Iar părinții tăi au fost primitori și cred că acest lucru este extraordinar și pune bazele pentru ceea ce este Julia, a fost reacția jurnalistei Gayle King la dezvăluirile Juliei Roberts.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter