Jubileul de Platină: Regina Elisabeta a II-a nu s-a simțit bine după ceremonia „Trooping the Colour”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 17:34

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu s-a simțit prea bine după ce a participat la evenimentele de ieri, a anunțat Palatul Buckingham. Aceasta a lipsit vineri de la slujba care a avut loc la Catedrala St. Paul.

Regina Elisabeta a II-a, care în ultima vreme a avut probleme de mobilitate, s-a resimțit după efortul pe care l-a depus ieri, 2 iunie, la ceremonia „Trooping the Colour” și la evenimentul de aprindere a torțelor. Suverana britanică a lipsit vineri de la slujba care a avut loc la catedrala St. Paul.

Regina s-a bucurat foarte mult de parada pentru ziua ei de naștere și de zborurile demonstrative de astăzi, dar a resimțit un oarecare disconfort. Luând în considerare drumul pe care trebuie să-l facă și activitatea necesară pentru a participa la Serviciul Național de Recunoștință de mâine de la Catedrala St. Paul, Majestatea Sa, cu mare părere de rău, a ajuns la concluzia că nu va participa, a transmis Palatul Buckingham joi seara.

Citește și: Cum a intrat fiica lui Dan Diaconescu la Medicină fără examen de admitere

Schimbare în juriul „Te cunosc de undeva”. Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan

Brigitte și Florin Pastramă divorțează. „M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Petrecerile pentru Jubileul de Platină continuă și în weekend

Britanicii vor mai sărbători Jubileul de Paltină, care marchează 70 de ani de domnie ai reginei, și în zilele următoare. Sâmbătă, pe lângă Derby Epsom, celebra cursă de cai, va avea loc și „Party at the Palace”, un eveniment organizat de BBC, pe care regina Elisabeta a II-a îl va urmări la televizor, de la Castelul Windsor. Pe cele trei scene ridicate în faţa Palatului Buckingham vor fi prezente vedete precum Diana Ross, Queen & Adam Lambert, Alicia Keys, Nile Rodgers, Andrea Bocelli, Duran Duran, Hans Zimmer, Ella Eyre, Craig David, Mabel, Elbow şi George Ezra.

În cadrul show-ului, prinţii Charles şi William îi vor aduce un omagiu public reginei Elisabeta a II-a.

Duminică, în tot Regatul Unit se vor organiza petreceri stradale și picnicuri. Petrecerile pentru Jubileul de Platină se vor încheia cu „Jubilee Pageant”, o paradă pe străzile Londrei, la care vor participa peste 6.000 de artişti şi 200 de celebrităţi. Artistul Ed Sheeran va interpreta imnul britanic alături de un cor format din personalități considerate „comori naţionale” în Marea Britanie.


Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter