Jorge, în depresie după decesul tatălui. „Eram sfâșiat, pur și simplu”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 22:20

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, Jorge (38 de ani) a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața lui.

Jorge, în depresie după decesul tatălui. „Eram sfâșiat, pur și simplu”

„Făceam 24 de ani. La o zi după înmormântarea tatălui meu am semnat un contract, primul meu contract după ce ajunsesem pe sticlă. Mă lansam ca artist solo”, a povestit Jorge.

Impactul pierderii tatălui l-a resimțit mult mai târziu, însă. „A murit bunicu’. Bunicu’ avea 90 de ani. După ce a murit bunicu’, (…) tata spunea că a ajuns, la 50 de ani, la jumătatea vârstei lui. Așa zicea. «Hai că o să-l depășesc eu pe bunicu’». Băi și fix în anul ăla s-a dus. (…) La 7 luni diferență. A suferit un atac cerebral. Din păcate nu a ajuns la timp la spital. A fost operat, dar se extinsese foarte mult hematomul pe creier. Au fost câteva zile groaznice. Eram în Italia când am vorbit ultima oară cu el. O ceream pe prima mea soție în căsătorie”, a mai spus actorul.

În continuarea aceluiași interviu, Jorge dezvăluie că tatăl lui a fost cel care l-a ajutat să-i cumpere inelul de logodnă primei lui partenere de viață, Alina Crăciun (acum Laufer). La o zi de la cererea în căsătorie, Jorge și tatăl lui au vorbit la telefon. Pentru ca tatăl Alinei să nu afle încă de logodnă, Jorge i-a spus tatălui său că-i va povesti toată întâmplarea când va ajunge acasă. Aceea a fost însă ultima lor conversație.

Când a ajuns în țară, tatăl lui era deja în spital. „Mă rugam de doctori, stăteam acolo zi și noapte și mă rugam de doctori în genunchi să mai facă o operație, să mai încerce o dată. (…) Eram sfâșiat, pur și simplu. (…) Toate astea le-am ascuns pentru că voiam să fiu puternic. Eram bulversat. Treceam și printr-o perioadă frumoasă, dar și printr-o perioadă grea”, a mai povestit solistul.

Pomana de 7 ani a tatălui lui Jorge a venit în aceeași perioadă a divorțului de prima soție. Și de această dată, Jorge a refuzat să-și confrunte emoțiile.

„Când am lăsat garda jos, doi ani mai târziu, pe la 32 de ani, am clacat pur și simplu. Am intrat într-o depresie, dar eu nu știam că am depresie. (…) Eram vesel ziua, eram bine, apoi puneam capul pe pernă și mă bufnea plânsul. Plângeam ca un copil. Nu înțelegeam de ce aveam stările alea. Aveam tot felul de gânduri negative. Tot felul de lucruri ciudate”, a mai dezvăluit.

Discutând cu actuala lui soție, Ramona, Jorge a luat decizia de a merge la psiholog. Artistul mărturisește că cel mai mult l-a ajutat hipnoterapia.

Jorge este tatăl a doi copii, o fiică și un fiu, Karina (10 de ani) și David (3 ani). Karina este fiica actorului din prima căsnicie, iar David fiul său din actualul mariaj.

Foto: Instagram

Citește și:

Lili Sandu, despre al doilea copil: „E mai bine să mai aibă un frate sau o soră”

Cine e concurenta la „X Factor” care i-a picat cu tronc lui Florin Ristei

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în vară. De ce a ținut vedeta totul secret până acum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter