Johnny Depp, dat în judecată pentru că ar fi atacat un coleg pe platoul de filmare

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 10 iulie 2018, 12:29
Actorul Johnny Depp a fost dat în judecată după ce ar fi atacat un coleg în timp ce se afla pe platourile de filmare ale noului său film despre Biggie Smalls. Mai mult, el i-ar fi spus bărbatului că îi dă 100.000 de dolari dacă îl lovește înapoi.

Gregg Brooks a fost angajat, anul trecut, să interpreteze rolul unui manager de local pentru filmul „City of Lies”, o poveste despre uciderea rapperului american Biggie Smalls. În același film, Depp joacă rolul detectivului Russell Poole, care a investigat crima.

Potrivit lui Brooks, starul american ar fi angajat doi prieteni pentru o scenă ce se filma în Los Angeles, pe 13 aprilie 2017. Se pare că scena nu mergea cum trebuie, așa că Rocky l-a informat pe director că mai pot filma o singură scenă și apoi vor încheia, relatează TMZ.

Rocky a mers apoi la Depp și i-a spus același lucru. Conform actelor depuse în instanță, bărbatul era îngrijorat de volatilitatea lui Johnny așa că a mers să ceară protecția unui polițist. Înainte de a ajunge la omul legii, Depp l-ar fi atacat și ar fi strigat: „Cine te crezi? Nu ai niciun drept să îmi spui ce să fac”.

Atunci, actorul l-ar fi lovit pe Brooks de două ori. Rocky spune că nu a reacționat și atunci Johnny ar fi strigat: „Îți dau 100.000 de dolari să mă lovești în față chiar acum”.

Bărbatul a declarat că Depp și-a continuat tirada după care gărzile sale de corp l-au îndepărtat. De asemenea, Rocky susține că vedeta mirosea a alcool în timpul altercației.

În apărarea lui Johnny Depp a sărit regizorul Brad Furman, care a afirmat că actorul este un susținător al celorlalți artiști.

El întotdeauna se comportă cu echipa și cu cei din jur cu un mare respect. Filmele pot fi stresante, iar anumite evenimente sunt adesea exagerate. Toți iubim poveștile, dar nu este niciuna aici”, a declarat Furman.

Citește și: Nicole Kidman, de nerecunoscut. Cum arăta actrița înainte de operațiile estetice FOTO

Citește și: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter