Jeremy Renner și-a rupt ambele mâini pe platourile de filmare

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 15:55
Actorul Jeremy Renner nu a avut un rol important în filmul „Avengers: Infinity War”, motivul fiind un accident ce s-a petrecut în timpul filmărilor la comedia „Tag”.

Se pare că actorul și-a rupt ambele mâini, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor pentru lungmetrajul „Avengers”.

Jon Hamm, care a jucat alături de Renner în „Tag” a dezvăluit în cadrul emisiunii „The Ellen Show”, că Jeremy și-a rupt ambele mâini în cea de a treia zi de filmări.

Citește și: Shia LeBeouf, surprins într-o ipostază rușinoasă pe platourile de filmare

În momentul în care s-a auzit de accidentarea actorului, fanii s-au gândit că incidentul a avut loc în timpul filmărilor la seria Marvel, date fiind numeroasele scene de acțiune.

Jeremy Renner…și-a rupt ambele mâini în același timp. Ziua trei de producție. Mai aveam încă 40 de zile de filmări. Nu uitați că Renner este un om care a filmat sute de filme Avengers și nu a avut nimic. Și face un film despre un joc de leapșa… ambele mâini, ca lemnul subțire, s-au rupt la un chibrit”, a declarat Hamm, citat de Screenrant.

Renner a continuat filmările pentur ambele pelicule, însă a fost nevoit să poarte ghips verde pentru ca echipa de producție să folosească efecte speciale pentru a masca rănile vedetei.

Fall down seven times…stand up 8! #fixedup #pushthrough

A post shared by Jeremy Renner (@renner4real) on

Citește și: 3 actori care au murit în timpul filmărilor. Află ce s-a întâmplat cu filmele!

Fanii actorului s-au arătat îngrijorați de faptul că aceest accident ar putea afecta următorul film „Avengers”. Totuși, regizorii acestui lungmetraj au anunțat că personajele care nu au avut o prezență semnificativă în „Avengers: Infinity War” vor avea mai multe scene în „Avengers 4”, astfel că Hawkeye va apărea mai des.

Următorul film „Avengers” va fi lansat în anul 2019.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter