Este oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 15 aprilie 2021, 17:12

Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) și-au rupt logodna, informează E! News. Solista și fostul jucător de baseball au confirmat despărțirea. „Am realizat că funcționăm mai bine ca prieteni și sperăm ca prieteni să rămânem în continuare”, au declarat.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

„Vom continua să muncim împreună și să ne susținem reciproc în cadrul proiectelor și businessurilor noastre comune”, au continuat. Au încheiat declarația menționând că „își doresc numai binele atât unul altuia, cât și copiilor fiecăruia”.

Jennifer are o fiică și un fiu, gemenii Emme și Max (13 ani), din fostul mariaj cu artistul Marc Anthony (51 de ani). La rândul său, Alex are două fiice, Natasha (16 ani) și Ella (12 ani), din fostul mariaj cu Cynthia Scurtis (48 de ani).

„Din respect pentru ei [copiii lor]”, au continuat, „singurul lucru pe care-l mai spunem este că le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri și cuvinte de susținere”.

Vestea vine la o lună după ce s-a speculat că perechea s-a despărțit. Atunci, Jennifer și Alex au negat zvonurile. „Niciun articol nu este corect. Încercăm să rezolvăm niște lucruri”, a arătat declarația perechii de atunci.

Citește și:

Laura Dincă, pregătită să devină mamă? Ea și Cristian Boureanu sunt împreună de aproape 7 ani

Laurențiu Duță, după vindecarea de COVID-19: „Accese de tuse chinuitoare”

Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce s-a vindecat de COVID-19

S-a speculat că Alex a înșelat-o pe Jennifer

O altă sursă declara atunci pentru E! News că nimeni altcineva nu a fost implicat în relația lor. Aceeași sursă a negat speculațiile că Alex ar fi avut o aventură cu vedeta de reality-show Madison LeCroy.

Madison a declarat pentru Page Six că ea și Alex au „vorbit la telefon la întâmplare” anul trecut. „Niciodată nu și-a înșelat fizic logodnica cu mine”, a mai spus. În aceeași lună, o sursă apropiată fostului sportiv a declarat că „Alex nu o cunoaște” și că „nu s-au întâlnit niciodată”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter