Jennifer Lopez și Alex nu se mai căsătoresc

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 11 mai 2020, 12:35
Jennifer Lopez (50 ani) și Alex Rodriguez (44 ani) trebuiau să se căsătorească în această vară, în Italia, însă fericitul eveniment nu va mai avea loc... cel puțin nu prea curând. Și asta din cauza pandemiei de coronavirus. 

După ce au analizat situația timp de câteva săptămâni, se pare că cei doi au decis că cel mai bine este să își amâne nunta, a afirmat o sursă pentru E! News.

„Pentru că în viitorul apropiat nu ne vom reîntoarce la normal, Jennifer și Alex s-au gândit că aceasta este cea mai bună și înțeleaptă decizie pentru siguranța tuturor”, a declarat sursa citată.

Citește și: Cum arată surorile lui Cristiano Ronaldo

„Invitatii au fost anunțați recent că nunta nu va mai avea loc în vară”. Cei doi speră ”să aibă nunta la care visează atunci când va fi timpul potrivit”, a completat aceasta.

Schimbările de plan sunt un pic dezamăgitoare pentru celebrul cuplu care își pregătea nunta de mai multe luni de zile, însă Jennifer Lopez a mai afirmat că pentru ea nu contează data la care va avea loc ceremonia.

Citește și: Irina Rimes, schimbare de look. Artista s-a tuns scurt

Alex Rodriguez a cerut-o de soție pe Jennifer într-o vacanță romantică în Bahamas, în luna martie a anului trecut. Cei doi formează un cuplu din anul 2017.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter