Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 22:14

Jennifer Lopez (52 de ani) a făcut o gafă de proporții la un eveniment important de modă. Diva a a participat la un eveniment al casei de modă Dolce & Gabbana, ce a avut loc în Veneția. Artista, îmbrăcată cu o ținută spectaculoasă semnată Dolce & Gabbana, a fost surprinsă de paparazzi ieșind din hotel pentru a se îndrepta spre evenimentul respectiv. Jennifer Lopez era însoțită de bodyguarzii săi, de make-up artistul personal, Mary Philips și de hairstylistul personal, Chris Appleton.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nimic ieșit din comun până aici, doar că într-una dintre fotografiile făcute de paparazzi se poate observa eticheta costumului extravagant pe care îl purta, semn că superstarul urma să returneze ținuta după eveniment.

Vezi fotografiile cu eticheta în galeria foto de mai jos.

La evenimentul respectiv au mai participat nume mari ale Hollywood-ului precum Heidi Klum, Helen Mirren și January Jones.

Citeşte şi: VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

Marele absent de la show-ul organizat de Dolce & Gabbana a fosu iubitul artistei, actorul Ben Affleck (48 de ani). Jennifer și Ben au redevenit un cuplu în vara acestui an, după ce cântăreața s-a despărțit de logodnicul ei Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au format, la începutul anilor 2000, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi au fost logodiți, dar și-au anulat brusc nunta. După despărțire, J-Lo s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, cu care are doi copii, gemenii Maximilian David si Emme Maribel, în vârstă de 11 ani. În 2005, Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner, de care a divorțat în 2018. Affleck și Garner au împreună trei copii: Violet Ann (16 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani).

Foto – Profimedia / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter