O ţinută perfectă! Uite cum s-a îmbrăcat Jennifer Lopez!

De Erika Chivu, pe

Jennifer Lopez a primit ieri o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood. Nu-i aşa că a avut o ţinută superbă?
Jennifer Lopez a purtat o fustă maxi uşor asimetrică, de un roz foarte frumos şi un tricou alb simplu, fără mâneci – o ţinută elegantă, feminină, rafinată, care i-a lăsat cu gura căscată pe cei prezenţi.
S-a întâmplat ieri, la ceremonia prin care J. Lo. a primit propria stea pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood. A fost steaua cu numărul 2500 pe celebrul bulevard unde stau scrise numele celor mai cunoscute nume din showbiz-ul internaţional.
jennifer lopez
De la un aşa eveniment important nu putea lipsi gemenii lui Jennifer, Max şi Emme, care au urmărit-o pe mama lor din braţele lui Casper, iubitul artistei. La ceremonie a mai fost prezentă celebra Jane Fonda, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui J. Lo.
Jennifer, care nu a putut să-şi stăpânească lacrimile, le-a transmis fanilor ei că-i iubeşte şi le-a mulţumit pentru că i-au fost alături. „Acest moment important mă inspiră să muncesc şi mai mult şi să-mi fac planuri măreţe pentru viitor”, a mai spus frumoasa artistă.
jennifer lopez
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter