Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă extravagantă. Artista a purtat o rochie spectaculoasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 august 2022, 11:36

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut o nuntă extravagantă în statul Georgia, SUA. La eveniment au participat familia și prietenii.

La mai bine de o lună după ce s-au căsătorit la Las Vegas, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au spus din nou „DA!”. Cei doi au organizat un eveniment fastuos, de care s-au bucurat împreună cu familia și prietenii. Petrecerea a avut loc pe proprietatea actorului de pe malul râului, lângă Savannah, statul Georgia, SUA.

Ceremonia a fost oficiată de moderatorul de podcasturi Jay Shetty.

Jennifer Lopez a purtat o rochie spectaculoasă, cu o trenă de aproximativ 6 metri, creată de Ralph Lauren și fabricată în Italia, potrivit Fanatik.ro. Ben Affleck a purtat un costum cu un sacou alb și pantaloni negri.

Culoarea evenimentului a fost albul. Atât decorul, cât și vestimentațiile invitaților au fost albe, la cererea mirilor.

În imaginile de la evenimentul ce a ținut trei zile, se poate vedea că J.Lo și Ben Affleck i-au avut alături și pe copiii lor, din căsniciile anterioare.

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru filmul „Gigli”, iar în același an s-au logodit. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească în 2003, dar au amânat nunta, iar în 2004 au anunțat despărțirea. Au început să formeze din nou un cuplu în 2021, iar în aprilie 2022 au anunțat că s-au logodit.

Citește și: Cum arată acum Mariana Buică, femeia care cântărea 240 kg la 25 de ani

Gerard Pique ar fi prezentat-o pe amantă părinților. Cum au reacționat aceștia

Dorian Popa, din nou pe masa de operație. Ce operație estetică își face artistul

Cătălina Ponor va aduce pe lume primul ei copil. Cum și-a anunțat fosta gimnastă sarcina

Cuplul, poreclit „Bennifer”, s-a căsătorit în data de 16 iulie într-o capelă din Las Vegas, la miezul nopții. Martori ai uniunii celor doi actori au fost chiar copiii lor.

Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare. (…) Am avut cei mai grozavi martori. Ne-am citit jurămintele în mica capelă și ne-am dat unul altuia inelele pe care le vom purta tot restul vieții. (…) A fost cea mai frumoasă noapte din viața noastră.

Este adevărat ce se spune: „Tot ce ai nevoie este dragoste”.Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare, a transmis J.Lo imediat după eveniment.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită cu Marc Anthony, din 2004 până în 2014, cu fostul ei dansator Cris Judd, din 2001 până în 2003 și cu chelnerul cubanez Ojani Noa, din 1997 până în 1998. Din căsnicia cu Marc Anthony, Jennifer are gemeni, pe Emme Maribel Muniz şi Maximilian David Muniz.

Și Ben Affleck a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner. Aceștia au împreună trei copii: Violet, Seraphina şi Samuel.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter