Jennifer Aniston, superbă la premiera „We’re the Millers”

De Unica.ro, pe

Jennifer Aniston a fost o apariţie de vis la premiera noului ei film, „We’re the Millers”. Rochia florală a fost absolut superbă. Iată ce au purtat şi celelalte vedete prezente pe covorul roşu!
Joi seară a avut loc la Londra premiera filmului „We’re the Millers” cu Jennifer Aniston într-unul din rolurile principale. Actriţa a avut ca de obicei o apariţie foarte stilată care a atras toate privirile.
Jen a purtat o rochie cu imprimeu floral din două materiale suprapuse, unde detaliu foarte original. Dacă de obicei poartă ţinute mulate care îi scot în evidenţă silueta, de data aceasta a optat pentru o croială mai cuminte. Cel mai probabil şi-a dorit un look natural, mai ales că machiajul şi coafura au şi ele acest aer.
tatuaj jennifer aniston
Sandalele foarte sexy cu toc înalt au lăsat la vedere tatuajul lui Jennifer Aniston. Este numele lui Norman, căţelul pe care vedeta l-a iubit foarte mult şi care a murit în 2011.
premiera we're the millers jennifer aniston
La premiera „We’re the Millers” au fost invitate şi alte vedete care s-au întrecut în ţinute care mai de care mai sexy. Britanica Kimberley Garnera purtat o rochie roşie fluidă, cu decolteu adânc şi extrem de sexy. În timp ce Anna Williamson a purtat tot un imprimeu floral şi o croială cuminte.
Comedia „We’re the Millers” cu Jennifer Aniston, Jason Sudeikis şi Emma Roberts este povestea unui traficant de droguri care are nevoie de o familie falsă pentru a introduce în ţară o cantitate mare de marijuana.
premiera we're the millers

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter